Snap

Single mama gaat los!

Sinds een paar weken heb ik een nieuw voornemen. Namelijk naast het moederschap ook weer een beetje "my time" in plannen.

Mijn zussen en ik hadden al tijden het idee om elke maand samen uiteten te gaan. We zien elkaar regelmatig maar dan zijn er altijd andere of kinderen bij. Waardoor het gezellig bijkletsen er vaak niet van komt. Dus na heel veel plannen was het eindelijk gelukt om samen een avondje uit te plannen. Zoonlief was lekker aan het kroelen met de oppas en ik kon met een gerust hart op pad. 

Samen met mijn zussen heerlijk gegeten en eindelijk weer bij kunnen kletsen. Na ruim een jaar niet meer echt op pad te zijn geweest, was het toch wel fijn om even niet aan een klein jongetje te denken maar alleen aan mezelf. Begrijp het niet verkeerd, hou verschrikkelijk veel van mijn zoon. Maar ben nu al bijna 2 jaar alleen maar bezig met mijn zoon en daarnaast vrijgezel, vooral wat betreft dat laatste wil ik hier toch ooit wel eens verandering in brengen. 

Na het eten belanden we in het uitgaan gebied en storten we ons in het gedruis. Heerlijk om weer tussen de mensen te zijn. De afgelopen jaren begon ik steeds meer op een mama klusenaar te lijken. Eenmaal de opzwepende muziek van de dj te horen, kreeg ik helemaal zin om los te gaan. Ik waag me een weg door de menigte naar de bar om drankjes voor ons te halen. Terwijl ik in de tas grabbel voor mijn portemonnee, voel ik baby doekje tussen mijn handen glijden. In eerst instantie gaat er nog geen lampje branden,  tot ik naar beneden kijk. Om mijn schouder heb ik mijn luiers tas hangen! In een prop volle kroeg, waar het vol staat met hippe mensen, sta ik als "moeder die los zal gaan" met mijn luier tas om.

7 jaar geleden

Heeeel grappig, jij met luiertas om tijdens uitgaan! Heb je de mensen op lotion getrakteerd in ruil voor cocktails?