Snap
  • Mama
  • momlifestyle
  • Mybestsecret
  • BestSecret

Shoppen bij Best Secret en tips voor ‘how to shop’

Laatst winkelde ik bij Best Secret en dat was een groot succes! In mijn blog leg ik jullie precies uit wat ik heb gekozen waarom ik deze items koos en hoe jullie zelf ook verstandig kunnen shoppen via een webshop.

​•​Mijn eerste indruk van BestSecret

Laatst kwam ik via een exclusieve uitnodiging in aanraking met BestSecret. Ik schreef me in, want deze gave webshop verkoopt meer dan 3000 grote merken met kortingen tot wel 80%! Nadat ik mij had ingeschreven verloor ik mezelf gelijk in de website; ik was impressed! Ze hebben zo veel leuke merken, denk aan Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Dolce&Gabbana, etc. en ook nog eens superleuke items!

​•​ Hoe selecteerde ik de leukste items?

Omdat BestSecret een enorm aanbod heeft van gave (A-merk) items voor een lage prijs, geef ik jullie graag wat tips om makkelijk te vinden waar jij naar opzoek bent. Hoe ik dat aanpak? Ik start zelf altijd op Pinterest om outfit inspiratie op te doen. Zo krijg ik een goed beeld van waar ik naar opzoek ben: een outfit die ik nog niet in mijn kast heb hangen of een item die ik met minimaal twee andere outfits kan combineren. Eén los item in mijn kast laat ik vaak hangen omdat ik dan toch niet weet wat ik erbij moet aantrekken. Dus voordat ik ga bestellen kijk ik in mijn kast en zoek ik daarna items bij elkaar op Pinterest.

​•​Hoe zoek je deze items verder op BestSecret.

Na mijn eerste opdracht om fast fashion niet mee te nemen in de zoekresultaten, typte ik het item in waarnaar ik op zoek was in de zoekbalk. In dit geval was dat ‘wrap blouse’ – superleuk op een jeans! Met muiltjes of slippers, maar ook leuk en sportief met sneakers! Geloof me; slagen lukt sowieso bij BestSecret.

Extra tip: Bestel altijd een compleet setje kleding, zodat je gelijk een complete outfit hebt. Dat werkt voor mij het beste. Zo heb je een outfit wat je in de kast kunt ophangen als setje, kun je dit gelijk aantrekken als je uit bed komt, én heb je een geordende kledingkast omdat alles al bij elkaar hangt / ligt.

Snap

​•​Waarom koos ik voor de jeans en sneakers op BestSecret

Het hebben van een goede jeans is ontzettend belangrijk – trust me on this one! Een lange tijd was ik op zoek naar een mooie jeans, eentje die vooral niet afzakt en waar liever geen stretch in zit omdat ik dan altijd een riem moet dragen, en dat wil ik niet altijd! Wat was ik dus blij dat ik op BestSecret een mooie Levi’s kon vinden die ook nog eens afgeprijsd was! Hoe fijn is dat?! Altijd een mooiere prijs, ook op bekende merken. Nu kan ik eindelijk vragen of ik een dikke kont in de jeans heb en dan heel onverschillig erbij kijken, haha! Helemaal in mijn element en onwijs blij met deze Levi’s jeans.

De beige sneakers kocht omdat ik de laatste tijd een beige-verslaving heb. Een beige broek met beige sneakers, heerlijk! Heb ook best wat bruine jurken waar deze sneakers goed onder kunnen op het moment dat het weer iets warmer wordt buiten! Hij kan met een spijkerbroek maar ook straks met een hotpants. Ja, jullie horen het al, dit zijn items die je eindeloos kunt blijven combineren.

​•​Mijn laatste tips aan jullie

Koop verstandig, doe je onderzoek en bedenk goed wat je mooi vindt! Er zijn genoeg platforms en mensen die mij inspireren op het gebied van fashion. En BestSecret helpt je daar ook mee. Zelf leerde ik beter mijn smaak kennen doen ik dingen ging kopen waar ik van hield en een beetje mijn grenzen opzocht. Zo heb ik nu bijvoorbeeld veel meer kleur in mijn kast dan vroeger. Creëer daarnaast echte looks en outfits i.p.v. zomaar één item zonder dat je je weet waar je dat item op gaat dragen. En geloof me, koop eerst de basics want die zijn key!

Extra leuk: je kan jezelf nu vrijblijvend aanmelden met mijn persoonlijke invite link, om jouw ‘nieuwe ik’ ook te ontdekken, je comfortzone op te zoeken of om de mooiste deals te ontdekken! En wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar op BestSecret

Of nemen jullie even een kijkje op mijn instagram account ook dat zou ik erg leuk vinden! @storyofmymommylife

www.bestsecret.nl/mommylife

10 maanden geleden

Best secret zijn bedriegers en dieven, na retour defect horloge heb ik na 7 weken nog steeds geen terugbetaling. Klantendienst is waardeloos. Koop niks bij deze bedriegers. Ik dien klacht in bij de politie

3 jaar geleden

Oeeeh ik ga gelijk kijken! Staat je super mop❤️

3 jaar geleden

Oh ken ik niet! Ga is kijken 😍

3 jaar geleden

Mooie foto van jou! En wat een leuk concept zeg!!