Snap
  • Mama

serious request 2014

Aan de strijd tegen seksueel geweld, vecht ik graag mee aangezien het mij persoonlijk raakt.

Vandaag las ik de mail van mamaplaats over de actie van serious request. Aan de strijd tegen seksueel geweld, vecht ik graag mee aangezien het mij persoonlijk raakt...

Zelf ben ik vroeger slachtoffer geweest van seksueel geweld. Als ik geen hulp had gehad bij het verwerken van deze pijn was ik, denk ik, nooit moeder geworden. Ik ben blij dat ik de hulp heb gezocht en gekregen die ik nodig had om deze gebeurtenis een plek te geven. Belangrijk is om die vicieuze cirkel van (seksueel) geweld te doorbreken en het niet verder door te geven aan volgende generaties. 

Nu, met alles wat ik heb meegemaakt en overkomen, weet ik dat ik de beste moeder kan zijn voor mn zoon. Mijn situatie verschilt waarschijnlijk veel van wat vrouwen tijdens de oorlog meemaken, maar  ik hoop dat deze blog bij kan dragen aan het sterker maken van vrouwen die slachtoffer zijn van dit geweld. Het is elke euro waard. 

9 jaar geleden

Ik herken het ook wel zelf 3 jaar misbruik van 10 tot 13. Hier ook mee het doen door te bloggen

9 jaar geleden

WoW mooi geschreven! Ook ik ga zo een blog schrijven en 'vecht' mee :)