Snap
  • Mama
  • opvang
  • ad
  • aupair
  • Nannynina

SEND HELP!

Ik heb jullie mening even nodig..

Ik hou van m’n kids, maar het leven met een tweeling én werken vanuit huis is ZO druk. De boys gaan nu 1 ochtendje naar de peuter speelzaal en 1 dagje naar mijn schoonzus, maar alsnog kom ik tijd te kort. Het lijkt wel aslof het huishouden en alle mailtjes altijd maar op me wachten en loop daardoor soms een beetje achter de feiten aan.

Iemand zei laatst tegen mij.. Waarom nemen jullie geen au pair? Ik dacht gelijk aan de serie Gooische Vrouwen en dacht dat je daar echt loaded voor moest zijn. Tot ik kennis maakte met @nannynina_nl Wisten jullie dat je al een au-pair in huis kan nemen voor €500,- per maand? Zij verzorgt dan de kinderen én helpt in het huishouden voor 30 uur per week!! Naast dat de kids ook nog Engels of een andere taal leren, lijkt het mij wel een fijn alternatief voor een kinderopvang of gastouder. Klik hier voor meer informatie! 

Hoe hebben jullie dit geregeld? Let me know!

1 jaar geleden

Wij hebben een nanny aan huis, echt een uitkomst. Ook de optie voor een au pair hebben wij bekeken, maar het is toch een inbreuk op je privacy 24/7 iemand in je huis. Plus die €500 hadden wij toen ook gezien, alleen als je alles dan door laat berekenen komen er allemaal nog kosten bij 🙈.

1 jaar geleden

Cutiess 😍 Dat is wel goedkoper dan de opvang (in mijn geval) maar ik hou echt van mijn eigen space dus zou het niet zo chill vinden & Elijah vindt de kdv super met alle andere kindjes :) heb btw een flexibele opvang, dan kan je zelf de dagen en tijden inplannen.. misschien is dat ook een optie? 😘

1 jaar geleden

Wij deden 3 dagen opvang, 1 dag opa&oma en 1 dag was ik zelf met de kids. Nu gaat de oudste elke dag naar school en heb ik ook zo soms wat tijd met de apart 👏😍’ maar alsnog heb ik nu geen tijd voor mezelf omdat ik zelf ook 4 dagen werk en het weekend vaak ook alleen met de kids ben. Dus heb geen tips 😂

1 jaar geleden

Omg, ik wil ook een au pair, betaal me blauw aan de opvang 😮