Snap
  • Mama
  • werk
  • borstvoeding
  • relatie
  • ouderschap
  • ongelukje

Schuldig voelen is niet hetzelfde als schuldig zijn..

Onlangs plaatste ik een post over het ongelukje met Julia waarbij ik in haar vingertje knipte. Jullie reacties waren zo ontzettend lief, dat ik besloot een blog te schrijven over alles waar ik me als moeder schuldig over voel.
5 jaar geleden

Klopt ? Vooral het gemis. Gelukkig is ze sindsdien juist vrolijker doordat de spanning weg is. Het schuldgevoel wordt daardoor steeds wat minder ?

5 jaar geleden

Dat kan ik me heel goed voorstellen! Dat lijkt me heel erg moeilijk! ?

5 jaar geleden

Ik voel mij gelukkig over dat soort zaken niet schuldig, wel als ik een keer te heftig reageer als ze niet luistert. Voel mij het meest schuldig over de scheiding, zei moet namelijk altijd 1 van ons missen.