Snap
  • Mama
  • schuldig
  • thuisblijfmoeder

Schuld gevoel door niet te werken

Na mijn zwangerschapsverlof heb ik besloten eerst niet te werken. 

Ik vernam aan mezelf dat ik er nog niet aan toe was, ik vergeet veel heb constant hoofdpijn en ben snel moe. Ik dacht als ik weer ga werken en ik kom thuis na het werk en moet dan ook nog voor mijn kleine meid zorgen, dat redt ik niet.

Ik heb dit besluit niet zomaar genomen, ik heb het eerst met de gynaecoloog besproken en die heeft me gewaarschuwd voor de prikkels na een insult. 

Na een tijdje begin ik me toch schuldig te voelen ik kan toch prima werken dacht ik. Maar toch durfde ik het niet aan.

Het schuld gevoel is er nog steeds wel minder ik ben een dagje weg geweest naar een vriendin voor ongeveer 5 uurtjes. En ondanks dat dat niet intensief was, was ik daarna helemaal kapot. Dit bewees voor mij wel dat het nog niet de tijd is. En ook ben ik helaas door de corona mijn baan ondertussen kwijt. 

3 jaar geleden

Ik wil alle alleenstaande moeder of alleenstaande dames leren hoe je je man terug kunt krijgen naar jou of een man van wie je houdt om van je te houden, ik ben mevrouw Clara, mijn man heeft mij en mijn dochter Anna ongeveer 3 jaar verlaten, ik hou zo veel van hem veel dat ik niet met een andere man kon uitgaan of seks kon hebben met een andere man, ik deed wat onderzoek, zo kwam ik in contact met dr Sacre de krachtigste spreukmaker die ik ken, nadat ik hem dingen had uitgelegd, vertelde hij me dat hij het nodig had wat materiaal en ik heb ervoor betaald, hij vertelde me dat mijn man me over 5 uur zou bellen en binnen 24 uur zal mijn man terugkomen, ik wachtte tot hij het wonder zou doen, binnen 5 uur belde mijn man ik, ik was verrast, want waar hij was, was heel ver, echt binnen 6 uur later was hij bij mij thuis en smeekte hij mij en mijn dochter dat het hem erg speet voor wat hij ons aandeed, het goede nieuws is dat we terug zijn een gelukkig gezin, hij houdt van en koestert ons met alles wat het is. Dank aan Dr Sacre voor is een prachtig geschenk, neem voor hulp contact op met Dr Sacre over deze informatie b elow E-mail: Sacretempleofpower@gmail.com Whatsapp-nummer: + 2349076034359 Mevrouw Clara H.Felix