Snap
  • Mama
  • Momlife
  • Schoolrun
  • Newchapter
  • Emopost
  • Mybabyisturning4

SCHOOLRUN IN 5 WEEKS ???

Over 5 weken is het zo ver, mijn kleine meisje 4 jaar!

She is THE BEST ? nog 5 weken, dan zien mijn ochtenden er vast niet meer zo relaxed uit! Ik zie en hoor het overal : schoolrun.. ? benieuwd hoe het Lila maar vooral mezelf afgaat ? dat ik zelfs op mijn vrije “ mamadag” vroeg op moet, niet meer samen tot 10.00 uur in bed kroelen, niet meer samen boodschappen doen op maandag ochtend & zien wat de dag ons brengt! Ik heb bedacht dat ik voortaan ga sporten als jij op school zit, dat ik alleen boodschappen ga doen & dat we daarna als je weer thuis bent, de rest vd middag doen wat jij graag wil! Time for a new chapter! Ik denk dat we er beide aan moeten wennen! Hoe dichter we bij je verjaardag komen hoe meer ik er over nadenk. Ik vind het moeilijk maar tegelijkertijd zo mooi om te zien dat jij klaar bent voor de basisschool, gegroeid van mijn kleine baby tot mijn grote bijna 4 jarige super lieve, grappige Lila-Luxje ? een meisje dat elke dag een jurk aan wil want broeken zijn voor “jommens”, een klein meisje met haar nu al grote eigen wil. Het waren 4 magische jaren, ik ga je missen als je naar school gaat, maar ik zal er altijd voor je zijn! 

Zijn er meer mama’s die het moeilijk vinden? Hoe gaan jullie hiermee om? En vertel eens, is het echt zo erg, die schoolrun? 

#lilalux #newchapter #mybabyisturning4 #schoolrun #momlife #mygirl #momanddaughter #the4magicalyears #schoolgirl #loveyou #emomom #emopost #gonnamissyou 

4 jaar geleden

Mijn dochter werd in de grote vakantie 4 en gaat nu sinds 3 weken naar school. Ik moet nog steeds wennen. Op mijn vrije dagen niet meer rustig opstarten maar op tijd klaar staan om naar school te racen valt mij best zwaar (ik ben niet echt een ochtendmens ?). Wat ik wel ontzettend leuk vindt is dat ze zelfs in die korte tijd al heel veel nieuwe dingen heeft geleerd. Ze was al in de ban van schrijven en letters maar nu helemaal. Kortom: het is wennen maar het komt goed

4 jaar geleden

Verschrikkelijk vond ik het, de eerste ochtend heb ik alleen maar op de bank zitten wachten tot ik hem weer op kon halen. Maar... je groeit er zelf ook in hoor! Komt allemaal goed. Ik geniet nu extra van de vakanties en studiedagen. En die schoolrun... tja niet alle ochtenden lopen even soepel maar ook hier raak je aan gewend. Na een paar keer zit je er helemaal in ? sterkte ?