Snap
  • Mama
  • anticonceptie
  • 4kids
  • gezinvan6

ᴇɴᴏᴜɢʜ ɪs ᴇɴᴏᴜɢʜ.. Welke anticonceptie werkt voor jullie het beste ?

Zoo.. 2 zoons en 2 bonuskinderen verder en het is hier nu echt klaar hoor met de pret. 4 kids is echt genoeg voor ons. Mooi getal ook, zo is er hopelijk nooit 1 alleen en kunnen we in "paren" attracties in.

Ik krijg regelmatig de vraag of er nog een kindje gaat komen.

Leuk een elftal!

𝘕𝘰𝘶 𝘯𝘦𝘦.. 𝘦𝘯𝘰𝘶𝘨𝘩 𝘪𝘴 𝘦𝘯𝘰𝘶𝘨𝘩. 

Al weet je dat met ons trouwens nooit. Het is al 2 x "fout" gegaan met de pil namelijk. O͟e͟p͟s͟

Uiteindelijk bleken deze "foutjes" het mooiste in m'n leven dus echt fout kon ik het al snel niet meer noemen. 

Er wordt soms ook gevraagd of ik niet nog een meisje zou willen. Ja dat was leuk geweest, maar zoals het nu is, is het ook heel leuk. Plus heb ik natuurlijk een hele lieve "bonus dochter" waarvan ik d'r haren leuk in kan vlechten en andere meisjes dingen mee kan doen en bespreken! 

Dus.. de knip er in! ✂️ Voor mijn vriend dan. Ik was niet van plan dat te ondergaan en ik heb by the way al 2 x mijn lichaam opgeofferd hè 🤭

Maar goed.. knippen was dus de bedoeling. Nu het zo ver is vind hij het toch spannend geloof ik, want er is sprake van uitstel gedrag. Of twijfel. Of misschien wilt ie het wel helemaal niet meer. 😅

Ik snap het ergens wel hoor. Lijkt me geen prettig idee als ze zo aan je zaakje gaan zitten.

Dus voor nu ben ik maar weer begonnen met de pil. Een wat lichtere vorm omdat ik borstvoeding geef. Ik moet me nog gaan verdiepen in wat het beste voor mij werkt, gezien de pil en ik niet echt beste vrienden zijn. Ik vergeet hem namelijk nog wel eens (lees meerdere malen per maand)

Ik heb nagedacht over een spiraal en de prikpil maar krijg daar ook verschillende verhalen over te horen.

♡ Wat werkt het beste voor jullie?