Snap
  • Mama
  • Relatie
  • relatie
  • liefde
  • SingleMommy
  • Relatietroubles

Relatietherapie

Wat kan een relatietherapeut voor jou betekenen?!

Relatietherapie, gelukkig verdwijnt het taboe langzaam. Misschien heb je er nog nooit over na gedacht wat een relatietherapeut voor jou (en je partner) kan betekenen. Ik hoop dat ik hier op mammaplaats jullie mooie vrouwen kan helpen met alle lastige dingen waar we allemaal tegen aan lopen.

Onderwerpen waar ik me in mijn praktijk mee bezig hou zijn heel uiteenlopend. Zo zie ik veel koppels met jonge kinderen en help ik ze weer een nieuwe balans te vinden. Het krijgen van kinderen is immers prachtig maar tegelijkertijd krijg je in eens een hele belangrijke rol er bij en komt je relatie hier soms door onder druk te staan. Ook zie ik veel koppels die samengestelde gezinnen hebben en het lastig vinden om dit op een fijne manier te verenigen.

Bij relatietherapie denk je meestal aan koppels, maar ik heb ook veel kennis op het gebied van de liefde en kan ook single vrouwen goed helpen. Waarom val je bijvoorbeeld altijd op die foute man of hoe komt het dat de mannen waar je op valt zich niet willen binden? Hoe moet dat daten als single moeder of hoe verwerk je een scheiding. Dit zijn bevoordeeld vragen die ik goed kan behandelen hier op mammaplaats.

Seksualiteit is ook een onderwerp wat niet altijd makkelijk is om te bespreken. Ik hoop dat makkelijker te maken. Want laten we wel wezen, ook wij vrouwen vinden seks fijn maar onze behoeftes zijn soms wel heel anders dan die van onze wederhelft.

Ik wil heel graag van jullie horen waar jullie meer over willen weten? Zijn er bepaalde onderwerpen waar jullie artikelen over willen lezen? Dan hoor ik dat graag! Ook wil ik zo nu en dan specifieke relatievragen beantwoorden. Dus heb je een vraag, reageer met je vraag op dit bericht en ik zal deze in een volgend blog beantwoorden. Vind je het spannend om je vraag zo online te knallen, dan mag je deze natuurlijk ook altijd naar info@relatietherapie-lelystad.nl mailen en dan zal ik de vraag geanonimiseerd op mammaplaats beantwoorden.

Liefs Leonoor

EFT-relatietherapeut

www.relatietherapie-lelystad.nl