Snap
  • Mama

Relatie, moeder & duivel van schoonmoeder

Ben Nicole 25 jaar moeder van zoontje van bijna 2 samenwonend met mijn man van 28!

al 7 jaar ben ik met de papa van Martinus. Wij hebben eerst gekozen om ons te leren kennen en wetend wat je aan elkaar hebt. Helaas heeft mijn schoonmoeder niet dezelfde gevoelens als mijn man. Je zegt wel is mijn schoonmoeder is een heks, de mijne de duivel. Elk jaar gaat ze een stap verder om ons na 7 jaar nog uit elkaar te drijven. Helaas heb ik het afgelopen 2 jaar ondervonden dat onze zoon daar deels de dupe ervan is. Mijn schoonmoeder wou graag oppassen als wij werkte en wij hadden geen bezwaar tot dé bewuste dag. Na mijn werkdag zit ik in de trein naar huis en mijn "moedergevoel" zei me dat er iets niet goed was maar wat!? Mijn schoonzus haalde me op om mijn zoon op te halen en mijn gevoel werd steeds slechter? Wij woonde op dat moment bij oom en tante in omdat ons huis in verbouwing lag. A fijn mijn schoonmoeder schrok dat ik er was maar alles was goed gegaan volgens haar? Aangekomen bij ons logeeradres maakt tante fles klaar zodat ik de kleine klaar kan maken. Ik leg de kleine aan de fles en hij verslikte zich kan gebeuren? Ff klopje en verder en helaas verslikt zich weer wat raar!? Ik knijp in de speen er zit een gat in!? Hoe waarom !? Doen antwoorden had ik al gauw ze heeft erin geknipt omdat het niet snel genoeg ging.. ondertussen is het zo opgelopen dat ik besloten heb om de kleine tot ie fatsoenlijk kan praten daar niet meer alleen blijft. Is dat gemeen ? Of sta ik in mijn recht ? Hij had voor mijn gevoel kunnen stikken 

7 jaar geleden

Hi, Fijn dat je bent begonnen met bloggen! :) Heel veel succes en plezier! Liefs, MMP

7 jaar geleden

Je schrijft uit emotie. Dat maakt dit verhaal zeer warrig. Je stelt een aantal zaken, zoals dat ze elk jaar eenb tandje bijzet om jullie uit elkaar te drijven, maar de link naar jullie zoon zijn fles zie ik niet. Wat overigens niet goed te praten is,maar ik proef frustratie (begrijpelijk) en haast in je schrijfstijl om zo veel mogelijk tegelijk te willen zeggen, maar je verhaal is er incompleet door en onbegrijpelijk voor andere. Schrijf het rustiger en duidelijk op dan kunnen we beter zeggen wat er mis is. 1 ding staat voorop, jij als moeder staat altijd in je recht voor je kind te kiezen. Goede of slechte keuzes dat blijkt meestal later, maar wel jouw keuzes.

7 jaar geleden

Jeetje wat schrikken. het is in iedergeval niet netjes dat ze zomaar besluiten maakt voor jou over jou kind!

7 jaar geleden

Heel begrijpelijk