Terug
Blog header image

Relaaaaaaxxx- mama!

Haasten, vliegen, rennen, wassen, koken, zorgen voor,... waar is ónze tijd gebleven waarin we dingen doen die er écht toe doen?
Anoniem
7 jaar geleden

Je hebt helemaal gelijk, maar ik denk ook dat wij mama's zo zijn. Nog snel even dat nog snel even dit. Als ik op woensdagmiddag thuiskom en voor mij het 'weekend' begint ziet ons huis er naar mijn gevoel uit als een puinhoop. Overal ligt wat en daar kan ik niet tegen. Wil dat gewoon opgeruimd hebben op zo'n moment. Vandaag was het heel extreem, maar ik heb het laten liggen!!! De jongste heeft een kinderfeestje dus zijn middag is gevuld. De oudste wilde graag naar de bieb, want daar was vanalles te doen voor de kinderboekenweek. Heerlijk even gezellig met z'n tweetjes op stap. Laat de boel maar de boel. Deur achter me dicht en gaan. Om half 5 heb ik haar afgezet bij het dansen en nu even als een wervelwind door het huis. Alles opruimen en aan de kant. Morgen stofvegen en stofzuigen en dan zijn we alweer klaar voor deze week.

anoniem2017
7 jaar geleden

Eerlijk gezegt ik vind het als mama met schoolgaande kinderen helemaal niet zo druk. Het huishouden doe ik grotendeels onder schooltijd en meestal ook op zaterdag maar dan kunnen ze zich best wel zelf vermaken. Dat voorlezen doe ik al in bed, en de oudste leest mij voor. Verplichte oefen kost. Afgelopen zaterdag, lekker weer, 2 drukke kinderen, snel boterhammen smeren, snoep en fruit mee ook nog drinken, hup de fiets op en naar het bos. Kwart over 10 weg en half 2 terug. Daarna kinderen lekker spelen en uiteindelijk tv kijken en mama kon poetsen. Als ze op woe middag werk ik een berg strijk weg

Blog header image

Bijna 4

En zo is mijn aller aller leukste meisje alweer bijna vier 💗💗 ik vind dit zó zo spannend.. bijna naar de basisschool, écht baby af..