Snap
  • Mama
  • Nieuws

Referendum Oekraïne wel/niet gaan voor/tegen stemmen

Morgen mag er gestemd worden, deze keer een raadgevend referendum over Oekraïne.

Morgen mag er gestemd worden, deze keer een raadgevend referendum over Oekraïne. 

Ik wil wel gaan stemmen, puur om het feit dat je mag stemmen. Ik weet alleen nog niet hoe ik dat morgen op een drukke dag in ga plannen.

En dan moet ik me er nog even in verdiepen of ik voor of tegen een verdrag met Oekraïne ga stemmen. Ik weet het niet zo goed. Het heeft natuurlijk zoals altijd voors en tegens.

Ik vraag me wel heel erg af of er geluisterd gaat worden naar het volk. Het blijft immers een raadgevend advies wat eruit komt rollen uit de stemming. Maar dat is een kwestie van afwachten en hopen dat ze luisteren...

Gaan jullie stemmen? En weten jullie al wat jullie gaan stemmen?

8 jaar geleden

http://www.kennislink.nl/publicaties/het-eerste-landelijke-referendum-van-nederland We hebben eerder een referendum gehad

8 jaar geleden

Een vriendin van mij had een heel mooi plaatje op fb gepost. Referendum Oekraïne. Voor, tegen, ik ben aan het sparen om te emigreren. Vind dat wel een hele goede, want ik heb heel erg getwijfeld. Want ik heb niet echt het gevoel dat er in Den Haag naar ons geluisterd word. Wat we ook zeggen, ze doen precies het tegenovergestelde.

8 jaar geleden

Met de euro hebben we nooit een referendum gehad. Dit is de eerste ooit!

8 jaar geleden

Ik zie het nut niet. Met de euro had ook de meerderheid tegen gestemd, dus het maakt niks uit hoe je stemt, als ze het willen komt het toch wel.