Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Red mijn vakantie

Bij Red mijn vakantie van Alberto Stegeman was zojuist een hotel te zien die het water van het zwembad niet in orde had. Hierdoor kregen veel mensen uitslag en infecties, waaronder een klein kindje. Zo zielig! Ook was er een gezin die op vakantie waren in Italië en op een soort parkeerplaats stonden met hun kindje van 5 en baby van 12 weken. Ze waren 10 minuten onderweg om bij het zwembad te komen! 
Nu ik zelf een kleintje heb realiseer ik mij zo goed wat dit voor die mensen moet betekenen! Voordat Lieke er was zou ik misschien gedacht hebben...'ach, klaag niet zo, je bent toch lekker weg!' Nu denk ik.... 'dat kunnen ze echt niet maken!' Hoe kunnen ze deze mensen dit aandoen? 

En dan vooral hoe personeel reageert op het moment dat er een klacht ingediend wordt. Gelukkig lieten de ouders het er niet bij zitten, kwamen ze op voor zichzelf en werd er uiteindelijk (met behulp van de camera) wel voor een oplossing gezorgd. Gelukkig heb ik zit zelf niet (nog) niet meegemaakt en hoop ik dit ook nooit mee te maken, want ik weet niet of ik dan zelf ook zo goed mijn mannetje zou staan als de ouders die zojuist te zien waren.