Snap
  • Mama
  • mama
  • handig

Recepten App voor mama's

Mama's deze app moet je gewoon hebben! Want, wie kent het niet? In de file naar huis, rennen naar het kinderdagverblijf en ineens sta je daar in de supermarkt uit te hijgen. Wat moet ik in godsnaam in deze winkel gaan kopen?

Pak dan nu je telefoon erbij en check ter plekke een lekker recept, super handig voor mama's die weinig tijd hebben en snel inspiratie kunnen gebruiken.

Deze recepten app doet je een voorstel voor een lekker weekmenu. De recepeten zijn super handig voor mama's. Want ookal zijn ze van een echte kok, de recepten in deze app zijn lekker makkelijk. Deze recepten app zijn bedoeld voor de doordeweekse dagen, maar welke mama wil ook niet zo'n makkelijk en lekker recept voor het gezin in het weekend?

Natuurlijk geeft deze app je ook de mogelijkheid om aan te geven met hoeveel personen je eet, en hij geeft je automatisch een boodschappenlijstje. Dus voor alle mama's die een uitputtings moment hebben in de supermarkt, pak je telefoon en wandel rustig door de supermarkt! En oh ja, vind je niets in het weekmenu, er is een refresh optie die je zo weer een nieuw lijstje geeft.

Mama's: nu downloaden deze recepten app!