Snap
  • Mama

quarter life crisis!

Ik heb echt een onrustig gevoel wat wil ik nou met mijn leven herkenbaar?

Ik ben nu 27 jaar 2 prachtige kinderen en een liefdevolle man werk 16 uur in de week in een winkel ( bbl manager detailhandel gevolgd manager geworden toen kids en nu sales employee) wat wil je nog meer denk je dan?

ik heb de laatste tijd een onrustig gevoel wat wil ik nou met mijn leven ik word stapelgek van mezelf de baan die ik heb is totaal geen uitdaging meer maar eerder een automatische piloot die op repeat staat dit is niet wat ik wil ik wil voorruit groeien, evalueren maar ja aan de andere kant vast contract dus veiligheid terwijl manlief dat niet heeft.

maar moet ik dan deze gevoelens onderdrukken en mezelf met dit knagende gevoel laten nee denk ik dan ik wil meer ik ben over alles aan het nadenken herkent iemand dit?

ik heb gewoon het idee dat er meer is en dat ik zoveel meer uit mezelf kan halen en probeer alles onder de loep te nemen bijvoorbeeld deze kwesties knagen ook aan mij:

* huis ( woon nu in een ruime maisonnette woning maar wil naar eengezins) waar wil ik dat de omgeving waar ik nu woon of ergens anders een nieuw begin maken huur of koop enz.

*  baan ( zie gezeur hierboven)

* bruiloft ( hoe wat wanneer)

* kinderwens? ( nog 1 zoja wanneer hoe in dit huis al of nieuw voor of na de bruiloft?)

pfff zoveel vragen zoveel dingen om uit te zoeken soms word ik echt gek van mezelf en hoe kom ik hieruit! moet ik gewoon een paar knopen doorhakken of blijf ik dit knagende gevoel houden en doe ik een blinddoek om voor sommige kwesties?

duidelijk is dat ik diep moet graven en antwoorden moet vinden en natuurlijk ook doelen stellen om dit te verwezenlijken.

8 jaar geleden

Gelukkig ben ik niet de enige! Dankjewel voor jullie reactie's

8 jaar geleden

Uhmmm ik herken dit zo. Ik ben bijna 25 en zit nog steeds te werken waar ik ooit begonnen als bijbaantje tijdens mijn studie. Ik ben inmiddels al sinds 2009 afgestudeerd als etaleur en kwam maar niet aan de bak , ze boden me waar ik toen (nu nog) werkte een vast contract aan en een vervolg opleiding etcetera etcetera. Dat allemaal gedaan geslaagd en achter de rug inmiddels huis gekocht getrouwd 1 zoontje van bijna 2 en zwanger. Ik word gek van mezelf dat ik vooruit wil niet meer op automatische piloot werk uitdaging willen op mijn werk alles wat ze me nu niet kunnen bieden. Ik wil heel graag verder in de etaleur wereld maar ik heb 0 ervaring en dan hebben ze liever iemand die die 18 is met 0 ervaring. Of ik wil verder met mijn teken kunsten of een van mijn andere dromen. Maar mede door huis vaste lasten rekeningen druk durf ik de stap niet te nemen! Heel frustrerend

8 jaar geleden

k herken dit helemaal! Zit nu precies in dezelfde fase. 30, 2 kids, lieve man, tijdelijk parttime werk ( wat hellas niet verlengd wordt), wonend in appartement, willen naar eensgezins, ooit willen we trouwen. Gek kan je ervan worden! Je weet niet wat je wil en komt geen stap verder want overal zitten haken en ogen aan...

8 jaar geleden

Ik herken dit helemaal! Zit nu precies in dezelfde fase. 30, 2 kids, lieve man, tijdelijk parttime werk ( wat nu verlengd wordt), wonend in appartement, willen naar eensgezins, ooit willen we trouwen. Gek kan je ervan worden! Je weet niet wat je wil en komt geen stap verder want overal zitten haken en ogen aan...