Snap
  • Mama
  • Nieuws
  • mama
  • dochter
  • blog

Quality Time

Zo he he eindelijk weekeind!! En weer wat quality time met me gezinnetje..Gisteren was de hectiek was weer overduidelijk aanwezig bij ons thuis, nou ja gisteren was het niet alleen mijn gezinnetje thuis maar ook Jim zijn jongere zusje Robin die bleef vannacht bij ons slapen. Zij zorgt altijd toch voor net dat beetje extra hectiek dan ik af en toe aan kan, maar daar moet ik nog steeds af en toe aan wennen aan nog eenn jonger zusje maar ze is dan ook nog maar 10 jaar oud. En Chelsea vindt haar natuurlijk wel een heel geschikt speelkameraadje!  En dat zijn ze ook als ze samen aan het spelen zijn dat merken Jim en ik maar al te goed af en toe als ze Chelsea haar kamer opeens even anders hebben “ingedeeld” …

Het komt trouwens niet vaak voor dat iemand van bijna 30 jaar nog een jonger broertje of zusje heeft he van 10 jaar oud he !! J  Ze is wel een lieve meid hoor alleen ze is echt extreem druk en heeft ADHD en af en toe vervloek ik de ADHD echt omdat ze haar ermee hebben opgezadeld, daar ken het meisje zelf natuurlijk verder ook niets aan doen…Dus ASJEBLIEFT DOKTERS VINDT WAT UIT DAARVOOR!!! Natuurlijk is de ADHD er grotendeels de oorzaak van dat hoe ze soms doet daardoor. Maar het is altijd net dat beetje extra adrenaline wat ze meebrengt dat ons huis hellemaal op zijn kop daardoor….,en daar moet ik nog steeds aan wennen als ik eerlijk ben….Maar gelukkig is nu de rust weer even wedergekeerd op dit moment in huis, en Chelsea en Jeamy heb ik zo net nog even lekker laten badderen en nu liggen ze lekker te slapen…, Jim moest nog even naar de zaak en zijn zusje wilde nog even met een vriendinnetje buiten spelen dus heb ik heel even het “Rijk” voor me alleen!

Ik zit gewoon even op internet te hyven,Facebook, Partyflock, sja wat heb je toch veel keuze hé tegenwoordig pffff

En normaal hou ik er hellemaal niet van dat soort gedichten/rijmpjes en dat soort teksten

maar toen kwam ik zo’n mooi gedicht tegen toen ik een beetje zat te neuzen op internet dat ik het wel gewoon even met jullie wilde delen!!  J

 

Mijn dochter

Ik heb je gedragen op mijn arm tot je kon lopen aan mijn hand. Mijn kleine meisje wordt steeds groter Loopt steeds minder hand in hand.

Ik zal voor je zorgen tot je groot ben

En de toekomst zelf aankan Je bent niet mijn bezit,deze meid zal bloeien Ik weet zeker dat er een bijzondere vrouw inzit.

Tot die tijd zal ik voor je zorgen Pak je hand zo af en toe nog vast Om je te wijzen op de dingen in het leven Zodat jij niet wordt verrast. Dus wat het leven jou nog brengen zal deze hand zal er altijd voor je zijn De hand die kan strelen en kan troosten Dat moet de hand van een moeder zijn !

11 jaar geleden

Onze dochter heeft dan geen ADHD maar is zeker wel heel druk dus ik kan me wel een kleine voorstelling maken van jullie dag.....En zeker een heel mooi gedichtje! Bedankt voor het delen :D