Snap
  • Mama
  • Babyspullen

Q&A’s! Wist jij dit al?

Je hebt er vast wel eens van gehoord, een gespecialiseerd huidverzorgingsproduct dat helpt bij het verminderen van zichtbaarheid van littekens, huidstriemen en pigmentvlekken. Wij schreven al eerder over dit product, namelijk Bio-Oil. Maar nu hoor ik je denken, doet dit product wel écht wat het belooft? Waar bestaat het product dan uit? En misschien nog wel belangrijker, waar kun je het nog meer voor gebruiken? Wij zetten wat Q&A’s voor je op een rijtje!

Waar is Bio-Oil van gemaakt?

Bio-Oil bestaat uit een combinatie van plantenextracten, vitamines en het unieke ingrediënt PurCellin Oil™. Aan dit unieke ingrediënt zijn vitamine A en E toegevoegd, wat ervoor zorgt dat het product licht en niet vettig aanvoelt. Dit in combinatie met de plantaardige oliën van Goudsbloem-, Lavendel-, Rozemarijn- en Kamille-olie en Calendula, zorgt ervoor dat de olie gemakkelijk en diep in de huid wordt opgenomen.   

Waar kun je Bio-Oil voor gebruiken?

Bio-Oil is een veelzijdig product dat helpt bij het verminderen van de zichtbaarheid van littekens, striae (huidstriemen) en pigmentvlekken. Echter is Bio-Oil ook zeer geschikt als onderdeel van je dagelijkse huidverzorging. Zo helpt het goed tegen een droge huid, verouderende huid, voor de mannenhuid en de rest van het lichaam. Tevens kun je Bio-Oil zelfs gebruiken als make-up remover, scrub, make-up primer, bij droge voeten, gespleten haarpunten of als lippenbalsem! Nog niet overtuigd? Bekijk hier 30 trucjes met Bio-Oil, zo heb je een fijn overzicht met waar je het allemaal nog meer voor kunt gebruiken!

Is Bio-Oil geschikt voor elk huidtype?

Daarover kunnen we kort zijn, ja. Bio-Oil kan worden gebruikt bij een normale, vettige, gevoelige of droge huid.

Hoe gebruik ik Bio-Oil en hoe voelt het aan?

Je brengt Bio-Oil met je vingers of handpalmen aan op de huid. Het product voelt licht en niet vettig aan en wordt gemakkelijk in de huid opgenomen. Het beste is om de olie met een masserende beweging aan te brengen. Zo verdeel je de olie gelijkmatig over de huid en wordt deze snel geabsorbeerd. Wil je Bio-Oil gebruiken voor het verminderen van zichtbaarheid van littekens, huidstriemen en pigmentvlekken? Gebruik Bio-Oil dan voor optimaal resultaat twee keer per dag voor een periode van minimaal drie maanden.

Ben je zwanger en benieuwd naar wat Bio-Oil voor jou kan doen? Lees dan hier de 3 tips met Bio-Oil.


Dit bericht is voortgekomen uit een samenwerking met Bio-Oil, maar de inhoud ervan is van onszelf.

7 jaar geleden

Als je het product 2x per dag gaat gebruiken, hoelang doe je dan met 1 potje?

7 jaar geleden

Ik hoop echt dat het mijn striae gaat verminderen, dat zou echt zo zo zo top zijn...

7 jaar geleden

Hier meldt zich een fan van Bio-Oil!!!

7 jaar geleden

ik heb echt een bizar droge huid dus ben benieuwd of werkt in combinatie met mijn huid voeden. vind het het proberen waard na alles wat ik geprobeerd heb. ben benieuwd!