Snap
  • Mama
  • Vrienden

Pubertijd

Testeron in huis ...

In de vorige blog had ik aangeven dat er uit onverwachtse hoek een mooie vriendschap was ontstaan, en waar wij heel veel aan hebben gehad, in de tijd dat wij ons eerste kindje kregen.  En nog steeds hebben. 

 Onze oudste zoon is bijna 14 jaar, en dat betekend dat hij in de pubertijd zit, jeetje wat vind ik dat een pittige leeftijd, veel zuchten als je wat aan hem vraagt en lui zijn, niks willen doen. Daar wordt je als ouder helemaal gek van.

 Het is dan fijn als je daar ook met vrienden over kan hebben, en helemaal als hun ook een dochter hebben van de zelfde leeftijd, en kan aanhoren hoe die daar mee omgaan. En tips kan aanhoren of kan gebruiken.

Ik denk soms dat het alleen maar bij ons gebeurt, en als je het dan van andere hoort ben je toch wel opgelucht dat het niet alleen bij ons thuis is.

Zijn er hier ook moeders met puberende kinderen? En hoe gaan jullie daar mee om?

Liefs Lisan,

3 jaar geleden

Dat hebben wij ook, wij proberen ook niet overal een heisa van te maken maar moet ook eerlijk zeggen dat het niet altijd lukt.🙈 Het als ouder soms even niet meer weten dat is niet gek, want ik loop ook geregeld met mijn handen in mijn haar 😂

3 jaar geleden

Wij hebben een puber van 12 jaar. En soms weet ik het gewoon echt niet meer. Tegenwoordig probeer ik geen heisa te maken over alles, want het helpt toch niet. Het is idd fijn om ervaring van andere ouders mer pubers te horen, dat helpt mij iig om de boel een beetje te relativeren. En dan vindt ik mezelf minder zielig😂.