Terug
Blog header image

Prullie voor het eerst logeren

Mijn lieve prullie is voor het eerst aan het logeren!! Helluupp mama met dubbele gevoelens!!
Lindsy83
6 jaar geleden

De eerste keer lijkt me het moeilijkst. Ik denk dat ik zelf geen oog dicht zou doen... Maar alles went zeggen ze ;) Grappig dat je zoontjes zo van lampen houd, die van ons heeft daar ook een obsessie voor :D Goed dat je al zoveel bent afgevallen!

Chiara
6 jaar geleden

Hier kom het wel vaker voor aangezien m'n zoon soms ook bij zijn vader slaapt (momenteel is hij zelf 4 hele dagen weg!) en ik blijf het wel moeilijk vinden! Je bent er zo aan gewend om hem bij je te hebben dat het echt omschakelen is wanneer hij er een nacht niet is.. Hopelijk heb je wel een beetje bij kunnen slapen en geniet je van je me-time! Knap ook dat je zoveel afgevallen bent!

JufFeline
6 jaar geleden

De eerste keer is het moeilijkste. Nu gaat het wel prima als ik hem achter laat bij opa en oma. Het is dan ook wel erg fijn om te weten dat hij het daar echt heel erg naar zijn zin heeft. Het is vooral vreemd om opeens een leeg huis te hebben. Maar het went als je het vaker gedaan hebt. Mijn zoontje is nu 20 maanden en ik ondanks dat ik hem altijd mis als ik naar bed ga en wakker wordt wetende dat hij er niet is, voelt het huis niet meer zo leeg aan als eerst en heb ik nu niet meer zo de neiging om direct naar hem toe te gaan 's morgens vroeg. :)

EvaD
6 jaar geleden

De eerste keer is niet makkelijk nee! Maar tijd voor jezelf is ook wel eens belangrijk! En super knap dat je al zoveel afgevallen bent, ben er momenteel ook mee bezig!

Blog header image

My family

💜