Snap
  • Mama

problemen na de bevalling

Na veel dingen op gezocht te hebben. Was ik nie voorbereid op wat er na de bevalling zou gebeuren.

niemand had mij verteld dat er na je bevalling ook probleempjes zouden op treden. 

Ik heb dan wel een bevalling in het ziekenhuis gehad en dat vond ik bij nader inzien erg fijn ik heb dan ook een prachtige dochter op de wereld gezet maar dat vond ik pas na dat ik haar zag na het slapen en ze er al ruim een halve dag was. Nu geniet ik elke dat van het fijt dat ze er is. Maar niemand vertelde mij dat je na ruim een week best in een dal kan raken over het fijt dat je het gewone leven weer moet op pakken en dat je erg op ziet tegen het moment dat je weer close wil zijn met je partner. En dat is voor mij nou net het puntje!!! Ik durf mij na bijna drie maanden nog niet aan mijn partner over te laten. De mensen die ik spreek zeggen ach je merkt er niks van je kan het gewoon doen en dan zeggen ze ook nog je bent nie getrouwd met een man maar met een vrouw dus dat is veel makkelijker! Nou ik kan je zeggen ik vind het dood eng om me weer over te geven aan het fijt dat je weer sex kan hebben sorry voor de woorden maar ben echt bang voor sex :( ik weet niet goed waarom ik het eng vind maar zodra er maar gevoel bij komt en we intiem zijn dan begin ik gauw over een ander onderwerp.

Iedereen vind me maar raar dat ik zo denk en ik vind het veervelend voor mijn vrouw maar jah ik kan er echt niks aan doen ik wil aan de ene kant wel maar aan de andere kant ben ik doods bang om het te doen.

Ik heb veel punten op geschreven waarom ik het niet zou doen en die werden steeds gekker en gekker. 

Eerst kon het niet want had me hechtingen nog en toen kwam het fijt dat het nog best gevoelig was en nu denk ik alleen maar miss vind ze me niet meer aantrekkelijk als ze me ziet zonder kleren ze zecht dat ik er nog net zo mooi uit zie als voor dat we ouders werden maar het stapje zetten om me over te geven die is voor mij nog steeds erg groot :( 

Ik ben best wel is benieuwd of er vrouwen zijn die dit ook hebben maar dat ze het niet durven te zeggen omdat ze dan net als ik denken dat iedereen ze maar voor gek verklaard.

Ik zeg nu tegen mijn nieuwe vrienden ook echt eerlijk dat ik het dood eng vind en dat ik vind dat bevallen makkelijker is dan de periode er na. 

9 jaar geleden

Lely he heb helemaal gelijk ik durf nu wel te douchen of in bad als ze er bij is en durf ook weer gewoon door het huis te wandelen :) maar net wat je zecht de angst dat het scheurd is bij mij heel groot en ik weet dondersgoed dat dat niet meer kan maar toch blijft het hangen dus we doen het zoals iedereen zecht lekker rustig aan en als het zo ver is dan gebeurd het van zelf (denk ik) het voelt voor mij alsof het weer de eerste keer is ;) maar heel erg bedankt voor je reactie iedereen natuurlijk bedankt mij heeft het nu al goed gedaan en voel me al stukke beter :D

9 jaar geleden

groet is natuurlijk groot ;)

9 jaar geleden

Hebben jullie al eens geprobeerd samen bloot te zijn zonder sex? Naakt knuffelen of elkaar masseren kan het ijs wat breken en dit kan een manier zijn om langzaam aan weer vertrouwd te voelen met elkaars lichamen en wellicht komt de sex er op een gegeven moment vanzelf wel van. In het begin was ik ook bang voor sex, en de eventuele pijn en het opscheuren van de hechtingen (hoewel dit echter onmogelijk is wanneer de wond alweer dicht is). Wellicht is een stapje terug de oplossing, weer even aan elkaar wennen. Er is zoveel gebeurd, niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk, jullie zijn nu ouders en moeten elkaar in die rol ook leren kennen. Zoiets gaat niet over één nacht ijs. Geef het de tijd en maak het vooral niet te groet! Veel Suc(sex) gewenst :)

9 jaar geleden

Dat is heel normaal, je primaire taak is veranderd. Je bent nu eerst moeder en daarna pas vrouw. Geef het de tijd, overhaast niks, komt allemaal vanzelf wel weer terug.