Snap
  • Mama
  • Girlsmom
  • positivevibes
  • JayAndTheChaos
  • Werken&Leren

Positive Vibes Alert

School

Je herinnert je vast mijn laatste post nog wel over school struggles.. Nou die struggle is niet zozeer meer een struggle! 

Sinds kort hebben we een regeling bij ons werk waardoor je de mogelijkheid hebt tot het volgen van cursussen en opleidingen. Ik heb al eerder overlegt of er een mogelijkheid is om overgeplaatst te worden naar een andere afdeling zodat ik daar werk uren kan schrijven als stage uren. Ik heb zelfs aangeboden om dan zelf de thuisstudie te betalen. Jammer genoeg was het op het moment niet mogelijk omdat ze op het moment geen begeleider beschikbaar hebben die mij zou kunnen opleiden maar volgend jaar willen ze er zeker naar kijken. Niet helemaal positief maar ook niet helemaal negatief natuurlijk. 

Vorige week heb ik bij het aanbod gekeken wat er mogelijk is qua cursussen om te kijken of er nog iets leerzaams tussen stond en toen zag ik het... Deelopleiding MBO Juridisch Medewerker van 6 maanden.. Dat houd in dat je dus geen volledige opleiding hebt en ook geen diploma máár dat houd ook in dat je een MBO4 kwalificatie krijgt na het goed afronden van de deelopleiding én dat wanneer je de volledige opleiding doet, je een aantal vrijstellingen krijgt omdat je de deelopleiding hebt afgerond. En als kers op de taart heb je dan al wat ervaring waardoor een stageplek je eerder aanneemt. 

Ik heb het allemaal uitgeplozen en heb een goed voorstel bij mijn teamleider ingediend. (Ze is echt een geweldige vrouw btw) Het voorstel zag er goed uit en was goed beargumenteerd. Ze was erg positief over het voorstel en wilde er graag naar kijken. 

''Dien het verzoek maar in en kijk maar wanneer je wilt beginnen, of dat nu is of in januari, zie maar wat jou past!'' Nou ik ben he-le-maal door de dolle heen. Ik ben zo enorm blij dat ze mij de kans geeft om aan mijn droom te beginnen. Dit is echt de eerste stap naar mijn droom. Mijn droom is namelijk de advocatuur in. Ik heb veel affiniteit met wet- en regelgeving en wil dit al erg lang alleen het bleef dus een droom. TOT NU !!! 

De 1e stap naar mijn droom is eindelijk maar toch gezet! Ik ben in extase. 

Liefs!