Snap
  • Mama
  • Nieuws

Plannen voor het jaar 2017

Hierbij een korte terugblik op 2016 en wat staat er in 2017 te gebeuren.

2016 was een jaar vol mooie momenten zoals onze oudste die naar "de grote school" mocht en onze jongste leerde lopen. Maar er waren ook hele verdrietige momenten zoals het verlies van een heel jong familielid. 

Ik ben zelf niet zo van de goede voornemens, ik maak plannen. 2017 word een jaar vol ziekenhuis bezoeken.  Onze oudste moet voor onderzoek naar de oogarts en naar de kinderortopeed. In 2013 is bij haar heupdysplasie geconstateerd. Na het dragen van een spreidbroek hoefde zij pas terug te komen wanneer 5 jaar was. Ik maakte mij de laatste maanden zorgen om haar manier van rennen en zitten. Volgens de huisarts was er niet zoveel aan de hand, maar de fysio was het toch met mij eens. Volgende week staat onze eerste gesprek al gepland bij de kinderortopeed. 

Onze jongste zoontje mag binnenkort als het goed is naar de peuteropvang. Ik krijg dan wat meer vrije tijd en ik wil dan aan de slag gaan als huishoudelijk hulp. Wij hebben het niet echt breed en ik wil op deze manier wat extra's verdienen zodat we financieel meer ruimte krijgen. 

Waar ik heel erg naar uit kijk is onze vakantie met de caravan en de voorpret daarvan.

Verder hoop ik dat we een heel mooi jaar tegemoet gaan zonder al te veel problemen en verdrietige momenten. 

Voor nu de beste wensen voor het jaar 2017.

7 jaar geleden

Dankjewel, en voor jouw natuurlijk hetzelfde!

7 jaar geleden

Hoop dat 2017 een mooi jaar voor jullie wordt xxx