Snap
  • Mama

plannen is nu mijn dagtaak

zo het is toch wel heel erg druk hoor een tweeling van nu 9 maanden. maar doe het met liefde

Nou zeg iedereen vroeg me altijd of ik het niet heel druk heb, ik zei altijd nee hoor valt mee ik weet niet beter. Nou nu zeg ik ja druk heel druk maar ja ik weet niet beter. Ik moet nu heel veel plannen en aan de slag wanneer zij slapen.

ochtend: opstaan met de meiden want ze ruiken het als ik eerder dan hun wil wakker worden want ze worden dan altijd wakker voor mijn wekker!!! dan hun verschonen, spelen, pap en bv geven, spelen, ik hun warme maaltijd maken en hun fruithapje maken, hun naar bed brengen, ik eten (soms eerder), uit bed halen, verschonen, 

middag: spelen, fruithapje, spelen, afwassen, slapen, pap eten, spelen, huishouden, verschonen, spelen, tussendoortje, slapen, 

rond 18uur: warm eten meiden, tanden poetsen meiden, verschonen naar bed brengen, warm eten papa en mama en afwassen.

Geen tijd voor onzin dingen zelfs niet voor whats app ofzo. ik probeer wel fb enzo te doen maar ja schiet er vaak bij in helaas.

Ik ben werkzoekend al 1,5 jaar en nu ook nog hun papa (zijn eigen keus) ik zit me zo in te houden want hij heeft niet overlegt hoe en wat en gewoon opeens gezegd ik stop met werken ze hebben me een bod gedaan. 

hoe kan je zo denken ik snap dat niet, maar ja dan denk ik dan kan je ook wat meer in huis doen maar blijkbaar  is dat iets dat je als man niet ziet of snapt ofzo.

ik probeer alles voor mijn dochters te plannen en in evenwicht te hebben. ik hou van controle maar ja als je ergens een controle heb is het je kinderen en hun groei en ontwikkeling. 

9 jaar geleden

Ja idd ze maken elkaar wakker heel leuk haha maar goed nog maar ff doorzetten he

9 jaar geleden

13 maanden is ook een planning zeg voor je dag zijn dan geen tweeling maar toch wel veel overeenkomsten. Mannen ja ik snap ze echt niet hoor wil ik wel want dan kan ik er op anticiperen maar nu kan het niet alleen irritaties komen.

9 jaar geleden

Haha, ja hè, ze kunnen dat ECHT ruiken!! Net als dat ze kunnen ruiken wanneer één van de twee wat langer slaapt, dan zorgt dat ander er wel voor dat zij vroeg wakker wordt. Nooit eens tegelijk ;-)

9 jaar geleden

Welkom in de wereld van kinderen hebben! Ook nog eens een tweeling daar gaat inderdaad een hoop tijd in zitten. Ik heb twee kleintjes die 13 maanden schelen met elkaar. En of ze het naar hun zin hebben die twee. Maargoed ook op een leeftijd dat mama ze nog niet alleen kan laten spelen. En mannen.. tsja zo zijn ze gewoon denk ik? snap er ook niks van