Snap
  • Mama
  • Nieuws

Pikante Bingo

Het blijft natuurlijk altijd wel een taboe onderwerp. Seks en al helemaal als het over speeltjes gaat.

Ik moet dan ook eerlijk bekennen dat toen ik mee gevraagd werd, ik eerst heel uitgelaten JA zei, maar daarna dacht, oei! Oké! wat heb ik gezegd!

Haha… Maar dacht, nee niet preuts doen, je gaat gewoon mee, gewoon doen!

Ja kan immers nooit weten hoe iets is, als je er nooit ergens aan mee doet. En dat het een gezellige avond zou worden stond ook al vast.

Dus je begrijpt hem wel, heb mijn stoute schoenen aan gedaan en ben gegaan.

Ik heb geen moment spijt gehad, want heb een geweldig leuke avond gehad. Heerlijk gelachen, een gezellige groep meiden (wat verdwaalde mannen) en wijn!

De spanning stijgt natuurlijk wel als je bijna Bingo hebt. Het zweet brak me uit! Gelukkig had ik mijn buufje mee om me er constant op te herinneren dat ik toch echt bijna Bingo had!

Er waren leuke prijzen, een mand vol groente, steiger houten paaseieren, bloemen en heel, heel, heel veel speeltjes! Speeltjes voor vrouwen maar zeker ook voor mannen!

Ik wist serieus niet dat je zoveel verschillende speeltjes had. Het kon niet gekker en groter, en eerlijk bij veel dacht ik, mensen kinderen, wat moet je hier mee doen? Past dit wel? Echt!? zijn er echt mensen die dit gebruiken? Wauw! Soort van knap zelfs……. Je kunt dus wel begrijpen dat ik zo af en toe echt niet meer bij kwam van het lachen of ergens heel verbaasd naar heb staan kijken. Ik denk in plaatjes…….

Natuurlijk ook veel gekke voorwerpen, zoals een opblaaspop of varken met een gat in zijn bibs! Leuke kittige lingerie pakjes…. Noem maar op, het was er. Ik vraag me ook nu even hardop af, of er echt mensen zijn die los gaan op zo’n varken?

Het aller leukste vond ik natuurlijk de taarten! De taarten in de vorm van het mannelijk geslacht en 2 heerlijke tieten! Ik was verbaasd hoe mooi ze gemaakt waren, net echt! Geweldig! Dat is toch lachen als je die voor je verjaardag krijgt of weggeeft! Vrijgezellen feest..... lijkt me geweldig leuk.

De vrouwen die er waren, waren van de leeftijden van 18 tot 75 jaar. Oma’s, moeder met dochters, noem maar op. Mannen die vanaf een afstandje de giechelende vrouwen stonden te bekijken, die met een rood hoofd Bingo riepen en hun (soms gigantische) prijs in ontvangst namen. Ook was er een gelukkige man die naar huis ging met een lekker wijf (lees opblaaspop) Of hij er echt zo gelukkig mee was weet ik niet, maar ik heb er kostelijk om gelachen. Dat hoofd! (van beide)

Je kon ook vaak al horen welke tafel bijna Bingo had…. De avond was trouwens goed bezocht, ik gok dat er zo’n klein 75 a 100 mensen aanwezig waren.

Het was een gezellig Bingo, zoals alle Bingo’s eigenlijk alleen dan met een pikant kantje.

Taboe of niet, ik vond het geweldig, volgend jaar ben ik er weer bij! Ik zou zeggen, krijg je die kans, gewoon een keer doen. Het is echt lol! En nee is natuurlijk ook oke!

En of ik wat gewonnen heb? Dat hou ik voor mezelf!

8 jaar geleden

Ik vind de borduursels heel mooi, maar mag ik dom zijn en vraegn wat is een Vierlande lap?? Net zoiets als een merklap??Groet Tiny

9 jaar geleden

Geweldig geschreven! Vooral de laatste zin vind ik grandioos! :) Leuk dat je zo'n gezellige pikante avond hebt gehad.

9 jaar geleden

Dat klinkt echt super leuk! Ik ga regelmatig (nja 1x in de 2 maanden) met een vriendinnegroep naar de Gooische vrouwen bingo. Schoonzusje ging er vandoor met een louis vuitton zonnebril en ander vriendinnetje met een paar uggs! Super leuk die bingo moet je ook eens proberen! Ik denk dat die meiden wild worden als ik ze vertel over de pikante bingo hihihihii