Snap
  • Mama

pffff wat zijn ze druk!!

Na een rustige dag toch zo stressen!

Het eerste wat in mij opkomt in alleen maar ooooo my god!!! Ik heb twee super mooie kindjes, die best lief zijn voor elkaar maar soms elkaar niet kunnen zien! Mijn zoontje van 4 jaar en dochter van 2 jaar zijn temperament vol (spaanse afkomst) Dan kom je dus na een rustige ochtend en middag thuis, net me zoontje van school opgehaald. En dan begint het! Heeeel de woonkamer vol met speelgoed alle luiers die in de tas zaten ook over heel de vloer! Ondertussen maakt deze mama het avond eten want om half 8 moet ik gaan werken! Ik verbrand mijn vingers, dingen vallen op de grond huilend kind een schreeuwend kind en dan word ik gek!!!!! Het is dan net of je een super drukke dag hebt gehad.maar we gaan zo dus lekker eten en is papa er weer! Jeeeeeeeeejjjj

9 jaar geleden

Wauwww.... ik kan alleen maar zeggen respect!! Diep respect!! Wij hebben het er wel eens over of we ooit een derde nemen en dan denk ik neeeee zeker nu niet hoor. Ze moeten straks ook naar school en ze moeten allemaal kleding, schoenen noem maar op!

9 jaar geleden

Ja ik ken het en ik ben alleenstaande moeder van vier kinderen de 5 is op komst..

9 jaar geleden

Ik was voor mijn doen niet al te laat thuis van werken dus heb nog eventjes in bed tv kunnen kijken! het eten was gelukkig wel lekker en de kids hadden alles op! Weer een + puntje!!

9 jaar geleden

Ik zou 's avonds even een momentje voor jezelf pakken! Lekker op de bank met een kop thee.. Succes!