Snap
  • Mama

pffff die eerste menstruatie!!! jeetje die komt binnen.

Die eerste keer menstruatie na je zwangerschap pfffff wat een emo mama ben ik zeg :(

tjah daar zit je dan huilend naast je bed en nog nie begrijpen wat er aan de hand is.

Dan na het moment dat je de ochtend ritueel heb gehad met voeden koffie en hond uit laten. Ja hoor mama's menstruatie is weer begonnen :( 

Als mama zijnde kan je niet ziek zwak of misselijk zijn maar pffff wat voel ik me bagger dat was ik even vergeten :) dan slaat de emo in en bedenk ik me dat ik vorrig jaar nog maar ong 3 weken verwijderd ben van een iui en dat ik zwanger zou zijn.

Dan na ff huilen heerlijk onder de douche en mama kan er weer tegen aan en zoals we altijd deden lekker zeuren dat het toch best pijn doet en de paracetamol gaan er weer in zodra de kleine op bed ligt en mama gaat ook vroeg.

Zo ben je vroeg wakker voor een fles maar dit keer door de zeurende pijn :( maar deze mam ziet er ook wel weer het positive van want dat betekend dat alles weer goed werkt en dat voeld best wel goed dus want doen we dan? Schouders na achteren borst vooruit en mama begint weer aan der maandelijkse schoonmaak om 5 uur in de ochtend :D 

9 jaar geleden

Ja hahaha de word vergeten that time of the month. Fijn ja alles werkt weer zoals het moet. Ik had /heb het erg, op bed blijven ook vroeg in de morgen. Had geluk dat een paar maanden niet ongesteld werd want had hechtingen, na 3 maanden nog gevoelig. Toen die kwam sloeg in als een bom. Nu aan de pil, scheelt veel. Voel me dan minder ziek. Sterkte :-)

9 jaar geleden

Het lijkt echt elke dag erger te zijn jah pffff bevallen was voor mij makkelijker ;) Ach nu mogen we weer een paracetamol of ibro en na een half uur kennen we er weer tegen aan ;) tijdens de zwangerschap was ik ook erg emo maar dat hebben volgens mij meerdere vrouwen tegen woordig. Al sprong ik op zich wel een gat in de lucht dat ik weer menstrueerde want er mag van mij nog wel een kindje komen in de loop van de jaren :)

9 jaar geleden

Ja het is lastig en "gevoelig" en het kan ook wat langer duren dan je normaal gewend bent. Sterkte ermee.

9 jaar geleden

Haha dat herken is helemaal! Sowieso was ik een emotionele achtbaan ook tijdens mijn zwangerschap. Ik dacht dat het na de bevalling wel minder zou worden maar nee... En inderdaad die eerste menstruatie is echt alles behalve fijn. Het leken bij mij haast wel na-weeën zo erg was het. Stomme is dat sommige moeders weer nergens last van hebben. Achja zo heeft ieder zijn ding.. iig werkt alles!