Snap

pff de week van de studiedagen

Deze week stonden er twee studiedagen voor mij in de planning. Helaas viel de ene erg tegen,

Zoals jullie in mijn vorige blog lazen wordt november druk. Maar wat ik was vergeten waren de studiedagen van deze week. Twee stuks en daar kwam ik maandag achter. Oeps, sorry oppas en sorry husband.

Gister had ik een studiedag in Utrecht. Vanuit Den Haag de trein gepakt en lekker met twee mede collega's op weg. Helaas moest onze trein 2 keer stoppen vanwege beesten op het spoor en liepen wij op centraal de hele hal voorbij. Oeps.... Iets te laat kwamen we aan. Sorry spreker. Het was in de beatrixhallen, dus we konden rustig binnen sneaken. De dag zou gaan over het jonge kind... Laat ik die nu net lesgeven! Vol goede moed en zin gingen we zitten. De eerste spreker vertelde alleen over cijfertjes van onderzoeken en waarom VVE dus niet werkte. De tweede spreker legde uit wat hij deed en de derde spreker ging niet over kleuters. Hmm, jammer niks aan gehad. De lunch was top. Erg lekker, maar ook in de middag was het niet interessant. Erg balen. Zonde van mijn tijd.

Vandaag weer een studiedag. Dit keer op school. Rustig om 9 uur beginnen. Dit keer staat Engels op de planning. Een leuke, gezellige vrouw vol humor. Kijk, dat is lekker om naar te luisteren! Aan het eind maken we een test waar ik de zenuwen van krijg. Een collega roept dat zij bijna de hoogste score heeft en ik wordt nog nerveuzer... doe ik het wel goed. Wanneer ik de laatste vraag beantwoord en op klaar druk zie ik mijn uitslag.... level 5! 96 van de 100 vragen goed!!! Yes, i can do it!!! Gelukkig maar, want anders had ik dit niet durven te schrijven ;-)

Straks gaan we verder met onze visie. Heerlijk. Bedenken waar wij heen willen met onze kleuters.

Gister was ik moe en ik ben bang dat ik er vanavond niet anders bij ga zitten. Morgen gelukkig weer een dagje voor de klas. Voor de goede orde... mijn week is begonnen en al bijna door het midden!

Hebben jullie ook studiedagen? Hoe vind jij ze?

8 jaar geleden

En was je moe? Nog één dagje en dan heb je weer weekend. Succes!

8 jaar geleden

Goed om te weten :)

8 jaar geleden

Het zou echt zonde van je tijd zijn geweest.

8 jaar geleden

Oeh, ik heb ook getwijfeld of ik daar heen zou gaan maar heb besloten het niet te doen. Als je jouw verhaal hoor heb ik daar denk ik goed aan gedaan. :) Succes met de drukte van November!