Snap
  • Mama
  • sieraden
  • ketting
  • kayasieraden
  • KAYA
  • Hanger

Persoonlijk sieraad

Ik vind persoonlijk altijd hoe meer sieraden hoe beter. En hoe persoonlijker het sieraad het best.

Cliché, maar het is wel echt zo.

Ik heb een moedermelk sieraad, herdenkingssieraden en nu dus ook een sieraad met de vinger afdruk van Marley.

Ik was dan ook hard op zoek naar een mooie shop, toen ik opzoek ging naar het laatst genoemde.

Ik kwam op Kaya sieraden en ik ben dan het type die op de site op zoek gaat naar het 'over ons' stukje.

Zo benieuwd achter de drijfveer van een eigenaar en hoe het allemaal begon.

Zo kwam ik erachter dat ze per gekocht sieraad een donatie doen om kinderen in Gambia naar school te laten gaan. Hóe mooi is dat? Dan gun je het ze altijd net iets extra.

Ik heb dan ook gekozen voor een rose goud coin model vinger afdruk met bolletjes ketting, net wat langer, zodat ik er een korte ketting bij kan dragen.

En zal ik nog wat zeggen?! Binnen twee dagen had ik het sieraad al in huis! Rête makkelijk was het om een vingerafdruk te sturen ook.

Ik had alleen een potlood, plakband een kind dat stilzit en een wit papiertje nodig. En het instructie filmpje, ik ben niet zo'n handige harry. Gelukkig was de uitleg heel helder, kort en bondig!

Nu heb ik het alsnog 30 keer opnieuw gedaan, want, madam is nooit tevreden. Uiteindelijk heb ik toch gesetteld voor mijn eerste poging. Natúúrlijk.

Maar, het resultaat mag er zijn. Die hele kleine inie minie vinger van mijn één jaar oude frummel is echt heel mooi vereeuwigd op de hanger. Een stevig sieraad, mooie ketting, licht om te dragen en staat overal mooi bij.  De site is duidelijk en de bezorging vliegensvlug.

Ik ben er zo blij mee. Het is mijn hals niet meer afgegaan! 

Op mijn Instagram mag ik een cadeaubon van 40 euro weg geven van Kaya sieraden!❤ Deze komt snel online. Dus houd mijn pagina in de gaten. @Marleyjandme 

Neem snel en kijkje!

Www.kayasieraden.nl 

Snap
Snap
Snap
3 jaar geleden

Super gaaf!