Snap
  • Mama
  • kids
  • moe
  • papadag
  • Momlife
  • fuckit

Papadag bleghh

Papadag ja alsof je echt voor je kinderen moet zorgen heel de dag!!! En JA ONBETAALD!!! Wie bedenkt zoiets!!!

Een dag waarop dus de papa één hele dag voor de kinderen moet zorgen?

Wij moeders zorgen hele dagen niet alleen voor onze kinderen maar ook voor Het huishouden en voor onze partner en dat alles vaak nog naast onze part/full time baan!!!

Als wij dus 1 dag vrij zijn, dan zorgen we dus voor het huishouden en voor de kids en ook nog voor de partner...... maar voor onszelf? Tja dat schiet er dus vaak bij in.....

Elke dag de kids klaarmaken voor school, doorgaan naar ons werk ( daar ons de pleures werken voor de baas) om vervolgens weer de kids van school te halen, het huishouden te doen en te koken voor het gezin, dan nog gezellig met partner lief op de bank interesse te tonen voor hun "zware" dag om vervolgens het huishouden verder te doen.... de kids in bad/douche te doen daarna in bed te stoppen, en dan weer de voorbereidingen te maken voor de volgende dag.. ........ en hoppa dit is gewoon de standaard norm voor een vrouw/moeder!???dus een normale dag? 

Maar!!!!! Als een man/vader zoiets 1 dagje in wat??? De maand??? Week??? Moet doen????  dan noemen ze dit dus een papadag!!!

En raad eens?.........

De Papa's vinden dit HEEEEEEEEEEEEEL WAT!!!! ZE WILLEN NOG NET GEEN STICKER!!!! OOKAL STEEKT DE MEERDERHEID ZICHZELF OF ANDERE PAPA'S GRAAG PLUIMEN IN ELKAARS REET!!! ( Oeps.... zei en dacht ik dit nu hardop.... foutje en dan ook nog in caps f*ckled*ck)

ECHT WTF???!!!!!

Waar is het fout gegaan????? Tuurlijk zijn wij moeders van die verzorgende types want tja mama is liefde! 

( in de meeste gevallen dan he ) 

Ik houd van mijn kinderen! Met heel mijn hart en ziel!!!

Maar waarom vinden we anno 2022 het nog steeds " normaal" dat de vrouw de meeste zorg van de kids en het huishouden op zich moet nemen? En vanwege een slechte regering in ons land daarbij ook nog moeten werken om het huishouden draaiende te houden?¿

Echt waar als de dolle minas  dit vroeger hadden geweten dan waren ze de straat niet op geweest!!! Dan hadden we dat gelijke rechten/gelijke banen en stemrecht lekker laten zitten!!! Want gelijke rechten en banen klopt nog steeds niet!! ( mannen krijgen vaak nog meer salaris dan vrouwen! En mannen kunnen niet eens multitasken!) En hahahahhaha stemrecht hahahahhahaa dat is een poppenkast!

( als je niet gaat stemmen gaat je stem automatisch naar de grootste partij dus hoezo een eerlijke verkiezing? Maar dit is maar een mening!!! Vrijheid van meningsuiting!!! ) 

Dusja wij moeders of vrouwen wij zijn de klos! 

En mannen of Papa's die zijn geweldig!!!

Dus deze mama neemt de zware taak maar weer opzich om nu naar bed te gaan.... na een dagje voor het gezin te zorgen en het huishouden te hebben gedaan en iedereen vandaag gevoerd te hebben, om de wekker op 6 uur in de ochtend te zetten om alles klaar te maken voor school..  2 kids uit bed te halen en in orde te maken voor de dag, haar werkkleding aan te doen..  en dan na een al te lange dag te koken, een luisterend oor te bieden naar haar partner die maar 8 uur voor de baas heeft gewerkt... om vervolgens nadat de kids gewassen en naar bed zijn het huishouden nog verder te doen.... en dan als haar ogen sluiten dan pad uit te klokken om over 6 uur weer in te klokken om weer de dag te beginnen....... ( minstens als de kids niet in de nacht wakker worden anders klokt de mama eerder in haar 3 dubbele baan)

Nogmaals laten we dankbaar zijn voor de papadag!!! Die 1e dag in de week/maand/jaar waarop de papa eindelijk eens voelt hoe t het is om een halve mama te zijn.......

Wil jij mom influencer worden bij Mamaplaats? Maak hier je account aan! ❤️