Snap
  • Mama
  • happy
  • family
  • #mama

Papa, mama en Mia ❤️✨

ons gezinnetje!

Zo, eindelijk begin in dan met schrijven. Op instagram plaats ik veel teksten onder mijn foto’s, maar ik kreeg het gevoel dat ik daar niet alles van me af kon schrijven. De teksten werden te lang 🤭. Dusssss vanaf nu ga ik hier heerlijk mijn verhalen posten! 

Eventjes in het kort voorstellen.

Ons gezin bestaat uit:

Papa Yoeri 

Mama Daisy (Hi thats me!)

Baby Mia. Naja, nog maar één weekje een baby, want volgende week wordt ze alweer één! (14-06-‘19)

Tijdlijn:

🌿 Juni 2008: Kregen wij verkering ❤️

🌿 Juni 2016: Kochten ons eerste huis 🏠

🌿 Juni 2019: Kregen we ons mooiste cadeau, Mia! 💕

🌿 Juli 2019: Vroeg Yoeri mij ten huwelijk 💍

🌿 December 2019: Kochten wij een nieuw huis 🏡

En wat ben ik blij met al dit moois wat er in ons leven samen is gebeurd! Zo super trots op ons. We genieten zo onwijs en zijn zo dankbaar voor alles wat hebben ❤️✨.

What about me:

🌿 Ik ben 28 jaar

🌿 Ik ben opgegroeid in Woudrichem, een klein stadje in Brabant. Samen met mijn papa, mama, zus en broertje. Wij wonen met ons gezinnetje hier nu ook.

🌿 Ik ben half Moluks en half Nederlands.

🌿 Al vanaf mijn 4e jaar zit ik op basketbal. Na de zwangerschap en sinds Mia er is heb ik dat niet meer volledig op weten te pakken helaas. 

🌿 Ik heb sinds 2017 mijn eigen gastouderopvang ‘Happy Dais’ en vind mijn werk de leukste job die er is! Kinderen zijn zo fantastisch! Het is zo fijn om vanuit huis te werken en nu al helemaal met Mia. Ik zie haar iedere dag en hoef haar niet weg te brengen. Wat een geluk!

🌿 Mijn grootste kinderdroom was om ooit mama te mogen worden van een baby Mia (vernoemd naar mijn oma Mia). Deze droom is dan ook meer dan uitgekomen 😍. Nog mooier dan ik had gedroomd!

🌿 Ik hou van lekker eten. Het liefst Indisch en geen stamppot. Tijdens mijn zwangerschap was het dus precies andersom. Wilde ik alleen maar prakkies en werd ik vaak misselijk van te gekruid eten. Het liefst eet ik elke dag een donut. Oh en milkshakes, i love it!

🌿 Sinds kort ontdekt dat ik lactoseintolerantie heb, mega vervelend! Heeeeel vaak last van zere buiken, maar met wat aanpassingen in mijn voeding gaat het gelukkig stukken beter.

🌿 Voordat ik gastouder werd, ben ik kapster geweest en heb ik een aantal jaar in de salon gewerkt. Ik ben nog steeds heel blij met deze switch en zou never meer terug willen.

Nou, dit was het denk ik wel zo’n beetje. Wil je meer weten dan hoor ik het wel! 😆

Nu ga ik werken aan mijn bevallingsverhaal. Nu Mia bijna één jaar wordt, herbeleef ik dit vaak weer en vind ik het heel fijn om dit op te schrijven! ❤️✨