Snap
  • Mama
  • Momlife
  • Momanddad
  • dadlife

Papa doet het altijd goed

Papa doet het altijd goed..

Als mama ben je vaker met die kleine (in mijn geval) én probeer je het zo goed mogelijk te doen.. Maar hoe hard je ook soms je best doet, hoe moeilijk je het soms van papa kan winnen.. Zo ook in deze situatie;

Papa komt binnen lopen en het versgemaakte hapje met courgette, zoete aardappel en kip zit overal, behalve in zijn mond. Ik zucht, want eten heb je toch nodig? Er verschijnt een glimlach want meneer hoort de deur al gaan. Hij kijkt om en daar is die weer; papa. Ook ik ben blij want het betekent vooral; papa neemt het over. Papa gaat zitten en wonder boven wonder gaat héél het hapje erin. Ik been mij naar de keuken en hoor papa nog zeggen; “James, mama kan je ook goed eten geven”. James lacht breeduit naar mij en kruipt inmiddels bijna uit zijn stoel. Het is allang prima denk ik. Ik krijg vanavond tijdens je fles nog een heerlijke kleffe natte snotneus kus én dat is dan mijn moment.

Deze situatie en nog veel meer komen dagelijks voor. Ze zeggen weleens vaders en dochters, maar vaders en zonen (en dan vooral deze boeven) gaan straks elk weekend op boevenpad, in de kroeg en op het voetbalveld want als die twee elkaar zien is het altijd lachen en stralen.

Wie herkent dit ook? 🙅‍♀️