Snap
  • Mama
  • collab
  • ad
  • femmegeticxmamaplaats
  • femmegetic
  • energieommamatezijn

P o s t n a t a l e p e r i o d e

W I L J I J M E E R E N E R G I E O M M A M A T E Z I J N ?

Wil jij meer energie om mama te zijn?

De negen maanden op, en negen maand af, en dat vrouwen na een paar weken maar helemaal zichzelf moeten zijn.. doe ik niet aan en geloof er niet in. Want hoe is dat mogelijk? Niet iedereen is hetzelfde, iedereen reageert anders op de hormonen, niet iedereen heeft dezelfde hoeveelheid van alles vitamine. 

Over die hoeveelheid vitamine gesproken.. in mijn zwangerschap van Jay waren mijn waardes verre van wat het zou moeten zijn. Daardoor kreeg ik de gehele zwangerschap B12 injecties, ijzertabletten en vitamine C, want deze drie kwam ik erg te kort. En ondanks deze tekorten ging ik door het gehele zwangerschapsproces, en ga ik momenteel door het ontzwanger proces. 

Voor mij betekent het ontzwangeren.. vermoeidheid, het weer ongesteld worden, de moodswings, de behandeling die nog steeds in volle gang is bij de psycholoog en laten we het niet hebben over het haaruitval. 

Nu Jay bijna 7 maanden is, begin ik me langzaam de oude te voelen, steeds een beetje meer. Nu ik ruim twee weken Femmegetic gebruik, durf ik hardop te zeggen dat ik super enthousiast ben over dit product! Waarom? Ik merk dat ik ondanks de slapeloze nachten meer energie heb en minder moodswings. Lezen jullie dat.. na anderhalf jaar een depressie, beginnen EINDELIJK mijn moodswings af te nemen. Ze worden minder en eerlijk het is eng om te zeggen maar het is echt zo.

 Ik ben benieuwd: hoe verloopt / verliep het ontzwangeren bij jou? Nemen jullie extra vitamine om jezelf te ondersteunen in het M A M A zijn? En nogmaals, ik ben overtuigd door de werking van Femmegetic, dit is meer dan een potje vitamine en raad het elke vrouw aan! Meer info kun je hier vinden.

Snap