Snap
  • Mama

Overleven met angststoornissen deel 2

Mijn blog gaat ovet het leven met angststoornissen en toch nog een zo "normaal" mogelijk leven te lijden

Ik was 14 toen ik slaagde van de middelbare school. Ik was een erg onzeker meisje die moest nadenken over wat ze wilde studeren nooit gedacht dat ik die zomer zou instorten en helemaal geen opleiding zou gaan volgen maar opgenomen werd in een angstkliniek.

Die zomer leerde ik mijn nu inmiddels man kennen op de camping. Ik werd steeds bewuster van eten en datums. Ik ging steeds minder eten bang om ziek te worden als ik wel at. Ik viel af, durfde op een gegeven moment de straat niet meer op en ontwikkelde smetvrees. Het was een zware periode waarin mijn moeder besloot dat ik hulp nodig had. 

Daar ging ik met een grote koffer naar mijn kamertje in een kliniek wat was ik bang en boos op iedereen die mij dit aandeed. 3 maanden helse therapie gehad en ik klom langzaam weer omhoog. Een jaar later weer gaan studeren en ik dacht dit heb ik het komt goed ik word beter. 

4 jaar later ging het weer helemaal mis ik durfde niet meer te reizen naar mijn vriend dus ben ik na mijn studie bij hem gaan inwonen om maar niet meer te hoeven reizen. Ik ben gaan werken in de hoop een ritme te krijgen en afleiding. 

En toen kwam de volgende klap contact met mijn vader verbroken en ik storte weer in.....

6 jaar geleden

Het eindigt met de zin over mijn vader Volgende blog komt er meer ????