Snap

oudersschapsplan met exman maar het werk niet

Ik heb 3 dochters van mijn exman nu ben ik gescheiden en oudersschapsplan was opgesteld maar werk totaal niet

Twee en een half jaar geleden heb ik besloten om te gaan scheiden van mijn exman. Na een hele tijd tegenwerken van hem is eindelijk het huis op mijn naam en de scheiding rond. We hadden ook een oudersschapsplan opgesteld over hoe en wat met de kinderen. Nu zit ik elke keer me te ergeren hoe de kinderen zijn als hij ze op moet halen (als hij kom) want ze zijn totaal dan uit hun doen. En de laatste tijd begin ik me ook steeds meer te ergeren dat hij elke keer weer afzeg en dat het hem eigenlijk niks doe dat hij de kinderen laat afweten dat hij niet kom. Ik heb vele malen geprobeerd te communiceren om eventueel de oudersschapsplan te wijzigen maar dat doet hij niet. Het ergste vond ik dat hij telkens met hetzelfde excuus kom dat hij "storingsdienst" heb van zijn werk maar elke week 7 dagen 24 uur per dag storingsdienst lijk me sterk want dat mag officieel niet eens. Nu weet ik niet wat hiermee aan moet heb regelmatig mijn advocaat gebeld en gemaild (die sinds dit oktober voor zichzelf is begonnen) maar krijg geen belletje of mail terug. Als ik naar haar oude werk bel zeggen ze ja dan kan eventueel een andere advocaat krijgen en de andere zeg weer je moet bij haar zijn. Ik schiet zo niks op en begin me steeds meer en meer te ergeren want alleen in 2015 is het al 15 weekenden gebeurt dat hij niet kwam en hij hoort ze elk weekend een paar uurtjes op te halen want ze kunnen niet een lang weekend blijven omdat hij geen eigen huis heb. Maar 15 weekenden vond ik toch heel veel en zit de laatste tijd echt met mijn handen in het haar van wat moet ik nu weer doen zodat ik dit opgelost krijg. En baal ervan dat ik elke keer de gene ben die het aan de kinderen moet vertellen. Zelfs de oudste 2 kunnen bijna niks goeds meer zeggen over hem. Dit doet me gewoon ontzettend veel pijn en verdriet dat mijn 3 dochters hun bloedeigen vader zelden zien. En bijna niet meer zien als hun vader. 

7 jaar geleden

Ik begrijp dat het je verdriet doet als je ex geen moeite doet om zijn kinderen te zien. Ik zou een keer dreigen en zeggen, als je zo blijft doen dan krijg je ze nooit meer te zien. Geen idee of het hem wakker schudt hoor, tis te proberen. En ik zou een andere advocaat in handen nemen, iemand die er wel voor je is,zoals het hoort. Succes