Snap
  • Mama

Opzoek naar de handleiding voor de perfecte roze wolk.

Thuis gaat ons avontuur met Saar verder. Ondertussen ben ik druk opzoek naar die roze wolk...

Thuis gaat ons avontuur verder met Saar. Het drinken gaat nog steeds niet top. Spugen doet ze helaas ook te makkelijk. Geen goede combinatie. We blijven alles proberen en zelfs de logopediste komt langs. Dat ene telefoontje, als ze morgen net aankomt word ze weer opgenomen. Nee! Mijn meisje moet en zal thuis blijven. Dit telefoontje vergeet ik nooit meer. Wat een machteloosheid. Dus nog geen beschuit met muisjes en onze trots showen aan de familie. Nee, niets van dat alles. Ze moet in bed blijven met kruiken en mag haar kamer niet uit. Warmte, rust en voeding moeten nu zijn werk gaan doen. Gelukkig hoeft Saar niet terug naar het ziekenhuis. Langzaamaan gaat ze beter drinken en komt gelukkig aan.

Ondertussen ben ik nog steeds opzoek naar die handleiding van de ‘perfecte roze wolk’ maar kan dat ding echt nergens vinden. Iedereen heeft het over die roze wolk. Nou er was weinig roze aan. Zwarter dan zwart was het. Echt begrijpen doe ik het ook niet. Want kom op, overal zie je ze die ‘roze wolk alles is goed mama’s’. Die handleiding moet dan toch ergens zijn maar ik vind hem niet… Het is zo onzeker makend dat je daar niet over praat. Hoe zeg je dat je wolk zwart is en je niet weet hoe je verder moet. Ik dacht de perfecte oplossing te hebben en zette mijn masker op. Alles was goed en zo fijn. De perfecte oplossing! Of toch niet…..

7 jaar geleden

Wij hebben ook een klein meisje wat niet goed dronk... zijn 14 dagen in het ziekenhuis moeten blijven en nee ik zat ook niet op roze wolk!