Snap

Oppasdag voor BAZEN!!

PINGGG! Oppas ziek.. Lekker begin van je vrije dag. Deze ga je nu helemaal besteden aan een oplossing zoeken.. Successss!

-Sorry Loes, ik heb koorts. Ik ben echt te ziek om op te passen morge..- SchoonMama.

K****t!!

Kan gebeuren natuurlijk, ziek zijn. But Houston, now we have a problem!!

Schoonzus vragen. Nee, ik ben zelf ook aan het werk! Mijn Mama? Nee lieferd, ik kan niet! Ik moet les geven!! Vrienden? Nee mop! Ben aan het werk! Andere vrienden of mijn Broer hoef ik niet eens te vragen want het is door de weeks en ik weet al dat ze zelf op school zitten.

#!?@!!!

Dan maar proberen met onze eigen werktijden, kunnen we hierin nog schuiven?

'Liefjuuuhh...? Kan jij wat later beginnen dan morge? Vraag ik :) 'Ja, iets later kan wel, maar niet heel veel later.. 

Hmm...

Er zit niks anders op.. Mama moet thuis blijven en vragen of mijn collegatje voor me kan invallen. Echter heb ik haar nummer niet!! Dus ik bel mijn baas.. En ik vraag hem of zij mijn dienst over wil nemen.. Hij is niet blij omdat ze alles nog niet goed weet en langzamer is dan ik. (Zou bijna een opgeblazen echo krijgen, haha!) Maar hij zal het vragen..

Ze wil wel voor mij werken, toch? Toch?! TOCH?!!

'Sorry Loes, ze kan niet! Ik ga even wat bedenken. Denk jij ook even verder!'

#@?*?!!!!

Oke, wat nu, wat nu, wat nu??!!

TRINGGGGG!! Me baas?!

'A. (de vrouw van mijn baas en mede bazin) wil wel oppassen? 

Huh? Wat? Hahaha!! Oke, COOL!!

Mijn bazin zit zoals jullie al vast is eerder hebben gelezen thuis, ze is met zwangerschaps verlof en heeft een lieve 2 weken oude BabyBoy thuis. Ook nog een ander zoontje van 5,5. Beetje druk allemaal leek me, dus ik maakte ne daar best wel even zorge over. Als mijn kids zich maar gedragen!!! Gelukkig kwam de moeder van A. haar helpen.

De dag brak aan en ik ging redelijk relaxed naar werk, alles was gelukkig toch geregeld met de kids en Vriendlief en ik konde beide toch gewoon onze diensten draaien. En wat was ik daar blij om, want het was DRUK!! De hele zaak zat vol! WAUWWW! Echt niet normaal. We waren bijna 2 uur later klaar als we verwacht hadden. Gelukkig vond A. dat niet erg. En mijn baas was echt blij dat ik er toch was!

Alles was ook goed gegaan. Jammer genoeg hadden de kids niet echt met elkaar gespeeld. Ik denk toch iets te veel leeftijds verschil. Meneertje had ook auto's gegooit naar Mevrouw.. Pfff!! 

Maar ondanks alle stress weer (@#**?!'!), vond ik het toch echt wel cool!!

Want wie kan er nou nog meer zeggen:

Vandaag past mijn baas op mijn kids!!

7 jaar geleden

Mijn baas paste ook wel eens op. Maar da's niet helemaal eerlijk gezien mijn bazen mijn vader en moeder waren. LOL. Echt super dat ze zo mee dachten en het zo opgelost kon worden. Zouden veel bazen een voorbeeld aan kunnen nemen.

7 jaar geleden

Wat een superbaas! Daar heb je het wel mee getroffen!

7 jaar geleden

Joh wat bijzonder eigenlijk! Fijn hoor, zo'n persoonlijke band met je baas zodat dit soort dingen gewoon kunnen!!

7 jaar geleden

Ja, echt he!! :D