Snap

Opnieuw naar de gynaecoloog!

Mijn dochter is vandaag 16 maanden geleden geboren! En Ik?? Ik ben nog steeds de oude ik niet...

Hoi lieve dames, 

Ik heb een vervelend probleem: namelijk enorm bloedverlies. Ik word er niet goed van. 

Na de bevalling van mijn dochtertje zaten we gelijk op de heerlijke roze wolk en genoten intens van elk moment met onze dochter en natuurlijk 2 jongens.

Ik heb na de bevalling van mijn tweede kindje ruim 18 maanden bloedverlies gehad. Ik dacht, ach dat zal niet nog eens gebeuren. Maar helaas wel dus. Het is weer raak: 16 maanden geleden is dochterlief geboren en ik bloed nu al ruim 15 maanden.

Alles ben ik aan het proberen: van spiraal tot medicatie tegen hevige nabloedingen, niets helpt. Niemand lijkt een oplossing te hebben voor mijn probleem. Ik voel me vies... ben bang dat mensen me ruiken omdat het ondertussen gewoon stinkt althans dat vind ik zelf! Ik douche het liefste meerdere keren per dag!

Vanmiddag ga ik opnieuw naar de gynaecoloog in hoop dat die nog een oplossing heeft voor dit probleem! Elke keer denk ik: Oh het wordt minder zou het dan eindelijk stoppen?? Helaas weer te vroeg gejuicht... Het blijft maar doorgaan! 

Duimen jullie mee?? In hoop dat er een oplossing is?? We houden moed!! Het moet toch wel een keer stoppen?

 

Liefs proudmom92

6 jaar geleden

Ik weet niet zo goed wat ik wil!! Aan de ene kant heb ik zoiets van ik heb 3 prachtige kindjes... Maar andere kant zegt me gevoel dat ik nog niet zeker ben of ik echt geen kindjes meer wil.

6 jaar geleden

Hoi, wat een ellende voor je zeg! Ik ga nu een hele persoonlijke en directe vraag stellen, en ja ik weet dat je 25 bent maar... wil je nog meer kinderen in de toekomst? Als je dit niet meer wilt is misschien een novasure behandeling nog een optie? Hierbij wordt je baarmoederslijmvlies als het ware weg gebrand waardoor een vruchtje zich ip niet meer kan innestelen... ik heb deze ingreep ook gehad 1,5 jaar nadat mijn jongste is geboren... en heb er nog geen dag spijt van gehad... de ingreep op zich stelt niet veel voor maar je bent wel van alles af... Maar nogmaals, alleen als je geen kinderen meer wilt want het is onomkeerbaar... sterkte!

6 jaar geleden

Jeetje wat vervelend zeg maar ook herkenbaar hier ruim 9 maanden verder en ook nog steeds bloed verlies. Spiraal, pil, orgametril, kijkoperatie, ook bij word er niks gevonden en blijft het ontzettend naar en vervelend incl alle hormonen hihi

6 jaar geleden

Hebben ze je baarmoeder helemaal nagekeken, Ik had ook maanden bloedverlies, kwam door een inimini placentarest. Idd als je geen kinderwens meer hebt, kunnen ze de baarmoedervlies wegbranden, word je ook niet meer ongesteld