Snap

Opgebiecht: ik heb me ziek gemeld vandaag (en ik ben niet ziek)...

Ik voel me schuldig, maar ook weer niet. Zo ging het vanmorgen:
6 jaar geleden

Je hebt 1 kind? 1?!?!? En die was om 5.30 uur wakker?? Meid, meid, meid, wat heb jij het zwaar. Je zult nog wat meemaken in je leven. Djiezus

6 jaar geleden

Ik denk dat je wel degelijk ziek bent als je jezelf zover krijgt om je ziek te melden terwijl er geen bal van klopt. Ga naar een psycholoog zou ik zeggen. Sterkte en beterschap. Je hebt een lange weg te gaan

6 jaar geleden

Tja ik zou het zelf nooit doen... Heb hiervoor bijna 12,5 jaar voor een baas gewerkt en heb me in die 12 jaar ongeveer 1,5 week ziekgemeld. Dat was dan omdat het echt niet anders kon... Ik ben nu zelf (kleine) werkgever en weet wat voor ellende het is als medewerkers zich ziekmelden. Qua werk, qua vervanging, maar ook wat het kost. Als je echt ziek bent ok maar als spijbelen... Nee sorry. Maar goed ieder zijn ding. Ik snap best dat je af en toe behoefte hebt aan een dag niets, maar zou dan zelf eerder af en toe een snipperdag nemen wat Debke ook zei.

6 jaar geleden

Ik nam vroeger altijd 1 snipperdag, en dat vertelde ik dan voor de rest aan niemand, een dagje op de bank hangen, bijslapen, lezen, wat ik maar wilde..... soms moet je ook even aan jezelf denken toch.. Nu werk ik in het onderwijs, dus dan word het wat lastiger... maar dan heb ik ook een dagje helemaal alleen voor mezelf... en daar geniet ik dan echt helemaal van..