Snap
  • Mama
  • Babyspullen
  • mama
  • voeding
  • lingerie
  • bh

Op zoek naar mooie voedingslingerie?

Ben jij op zoek naar mooie voedingslingerie? Dan hebben we bij Lotus Lingerie de oplossing voor jou. Voedingslingerie van Mammae!

De lingerie van Mammae is niet alleen mooi maar ook zeer comfortabel. In iedere voedingsbh zit een extra stevig powernet en een beugel die je borsten optimale steun geven. De bh's geven je borsten ook een natuurlijke lifting waardoor je borsten mooi in model blijven en daardoor lijk je slanker. Een goede voedingsbh is erg belangrijk, want dan heeft je huid minder te lijden van de zwaartekracht en daardoor heb je minder kans op striemen op je borsten.

Bovendien zijn de bh's van Mammae de enige borstvoedingsbh's ter wereld waarmee je discreet kan voeden. (zie afbeelding) De bh maak je middenvoor los als je wilt gaan voeden en niet halverwege je bh bandje. Dit betekend dat de Mammae bh's niet zo heel hoog vallen als de meeste voedingsbh's en ze dus ook mooi staan onder een topje of jurkje! Naast de bh's zijn er ook diverse bijpassende slips verkrijgbaar. Ook leuk en onmisbaar zijn de uitwasbare borstkompressen in dezelfde print als de print op de bh.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan even een kijkje op www.lotuslingerie.nl Veel handige tips vind je op www.mammae.be

Tot de volgende blog!

Groetjes Sandra en Andrea, Lotus Lingerie Ameland en www.lotuslingerie.nl

Hieronder een reactie van één van onze klanten:

'Eindelijk een voedingsbeha die er eigenlijk niet uitziet als een voedingsbeha, waardoor je je ook weer een beetje gewoon vrouw voelt. Je kunt discreet voeden en wanneer je kolft kun je de kolfschelpen er makkelijk achter plaatsen.  Naast hippe kleuren ook gewoon zwart en wit, makkelijk te combineren met je eigen slips.'