Snap
  • Mama
  • #momlife
  • luizenmoeder
  • Prioderm
  • mamaplaatscollab

Op zoek naar luisjes in een treintje...

PRIODERM!!!

Ik denk dat iedere papa en mama het wel kent; Prioderm. Al meer dan 40 jaar het meest verkochte hoofdluisproduct van Nederland! Zeker een fijn product om te gebruiken als je snel van hoofdluis af wilt zijn.

Wij hebben hier thuis gelukkig nog nooit te maken gehad met hoofdluis, het toch iets wat je liever niet wilt aantreffen in de haren van je kids. Maar we kennen natuurlijk wel de e-mails van school met: ER IS HOOFDLUIS GECONSTATEERD BIJ EEN KIND IN DE KLAS! Spontaan gaan je nekharen overeind staan en krijg je direct jeuk aan je hoofd.

En ook al is er die dag op school gezocht door de luizenmoeders naar luisjes in de haren van de kinderen, wil ik het dan na zo’n e-mail toch nog even zelf controleren... Check, check, dubbelcheck denk ik dan maar!

Ik herinner mij nog het moment toen Dane voor het eerst het woord ‘hoofdluis’ voorbij hoorde komen. ‘Mam, dat zijn toch beestjes die je hoofd opeten? En als ze nog meer honger hebben je haartjes ook?’ Nee schat, dat doen ze gelukkig niet. Maar ze zijn wel erg vervelend en kriebelen heel erg!

Maar, waarom Prioderm? Nou, omdat je het zo makkelijk aanbrengt in de haren van de kids, het snel inwerkt en de ideale luizenkam die erbij zit het plaatje compleet maakt! Gewoon tussen het koken door, of gewoon even in de ochtend na het douchen / voor het slapengaan. Er is altijd wel een momentje om Prioderm te gebruiken! Ook voor preventief gebruik is Prioderm een absolute aanrader!

Wij maakten er een spelletje van, samen op luizenjacht gaan in een treintje!!!

Eerst was de babypop van Riffje aan de beurt, daarna Riff, toen Dane en mama als laatste. Iedereen kreeg een luizenkam en mocht voorzichtig even kijken bij elkaar, zo kon mama even rustig door de Harenkarspel de jongens heen om te inspecteren, en ze vonden het nog leuk ook!!

De scholen zijn alweer 2 weken begonnen dus het controleren van de kinderhaartjes is hier weer begonnen thuis. Je kan het beter een keer te veel nakijken dan te laat toch Mama’s en Papa’s!!!

Ben benieuwd of jullie ook zo enthousiast zijn over dit product en of jullie kindjes al eens hoofdluis hebben gehad?

Lieve groetjes van ons...

@mom.and3boys

#prioderm #momlife #mamaplaats #mamaplaatscollab #hoofdluis

Snap
4 jaar geleden

Haha, hilarisch die eerste reactie van Dane!!!

4 jaar geleden

Hier ook al jaren fan van Prioderm!! Echte aanrader.