Snap
  • Mama
  • Babyspullen

Op weg naar zindelijkheid met de ToiletChamp

​Ons dochtertje gaat nog voor de zomervakantie wennen op school en is nog steeds niet zindelijk! Sommige dagen kan ik het loslaten...

Maar soms... Soms, en steeds vaker, schrik ik er van hoe snel ze al naar school moet en zou ik wel op een "word zindelijk knopje" willen drukken. Als dat toch eens bestond...

We hebben al van alles al geprobeerd. Belonen, actief op het potje zetten, blote billen in de tuin afgelopen zomer... Maar nee. Madam heeft andere plannen. Wat een onvoorstelbaar groot verschil met haar broer! Die was een stuk jonger en in een keer zindelijk. Wat was ik blij toen de ToiletChamp winactie voorbij kwam. En toen wonnen we ook nog... Nog nooit zo blij geweest met een WC-bril :)

We hebben het gepresenteerd als een cadeautje voor ons dochtertje. Dat werkte! Enthousiast pakte ze het uit.En ze is apetrots op haar wc-bril. Makkelijk te installeren door papa of door mama. Het zou een spetterende afsluiter zijn als ik nu kon zeggen dat ze direct zindelijk werd, maar dat is niet zo. Wat wél zo is, is dat ze haar eigen vaste veilige plekje heeft en met trots naar "haar" wc-bril kijkt. Ik vind het een geweldige vinding, deze wc-bril voor groot en klein. Ook voor bezoek van andere kleintjes. Een mooie bonus is dat je wc bril makkelijk los kan klikken en de wc rand dus écht schoon kan maken. Dat heb ik bij andere wc-brillen nog niet gezien! 

Dus samen met de ToiletChamp gaan wij op weg naar zindelijkheid. Ik heb er weer vertrouwen in! En die zindelijkheid? Die komt wel. Op haar tijd. 

9 jaar geleden

Dank je :)

9 jaar geleden

Bij de een gaat het super makkelijk en een ander heeft er gewoon geen zin in Het komt vast goed!!