Snap
  • Mama
  • Relatie

Op een dag kom ik hier sterker uit

En toen was alles weer over. Alleen met de boys zal ik verder moeten gaan.

Vanaf nu kom ik hier blogs schrijven. Het doel is het van mij af te schrijven, proberen het hoofd boven water te houden. Op dit moment weet ik niet hoe , maar zoals het me eerder ook gelukt is, zo zal het me nu ook lukken. 

Het enigste verschil is dat ik moe ben, moe van alle ballen in de lucht te houden en te doen alsof er niks is. Door hier mijn verhaal te delen, hoop ik dat gevoel van delen me niet meer zo eenzaam laat voelen. Dat ik ergens even mijn masker af kan doen en even niet sterk hoef te zijn.

Ik zal jullie in mijn tweede blog meenemen in hoe we er op dit moment voor staan. Het liefst begin ik bij het begin, maar ik moet eerst dit deel van me afschrijven. Hierna hoop ik jullie mee te nemen naar het begin van ons verhaal om vervolgens bij het heden uit te komen.

Lezen jullie met mij mee?