Snap
  • Mama
  • Babyspullen

Ook wij zitten in de voorselectie!

Ook wij zitten in de voorselectie voor de Babboe elektrische bakfiets Curve!

Hier dan ook bericht van mij, een drukke jonge mama met 3 kindjes. 1 groot kind van 7, want hij vind zichzelf al bijna te groot voor knuffels en kusjes van zijn moedertje. En 2 kleine broertjes van net 2. Een 1 eiīge tweeling... We zijn bijzonder gezegend in de liefde zoals je kan lezen, maar dat maakt het helaas niet minder druk!

Een tweeling... De dag van DE echo zal ik nooit meer vergeten. Ik weet nog precies hoe mijn vriend en ik elkaar aankeken nadat de echoscopiste zei: gefeliciteerd, het zijn er 2! We hadden voor die echo grapjes gemaakt, mijn schoonmoeder al flink lopen stangen,  wat nou als het er 2 zijn? Mijn vader en oma zijn beiden de helft van een tweeling dus die kans is heel reëel. Ik zal de uitdrukking op haar gezicht ook nooit meer vergeten toen we baby B aanwezen op de echofoto... hihi! We waren net verhuisd naar een groter huis zodat we plaats zouden hebben als een tweede wonder ons gegund zou zijn. Een leuke rijtjeswoning die nu door een heleboel autotjes, blokken, fietsjes en ballen alsnog klein lijkt, maar ons huis is gevuld met drukte, slingerend speelgoed, bergen wasgoed en een hoop lol en liefde! 

Dan de praktische zaken zoals op pad gaan met 3 kids, dat is toch niet altijd even makkelijk! Als grote broer zich tussen 2 stoeltjes op de achterbank heeft geworsteld en we de wandelwagen in de kofferbak hebben gepropt kunnen we op pad met de auto. Fietsen vind ik ook erg fijn om te doen, maar toen de mannetjes nog een stukje kleiner waren vond ik dat al een hele uitdaging! Hoe krijg je kruipende dreumes nr 2 op de fiets als hij eigenlijk net buiten bereik is, en je de fiets niet los kan laten omdat hij anders met dreumes nr 1 omkukelt... Nu de heertjes 2 zijn geworden zijn er weer andere uitdagingen. Hoe krijg ik 1 van de 2 in het voorstoeltje waar ze beiden al niet meer in willen, hoe zorg ik dat de 2e de straat niet op rent terwijl ik met de 1e bezig ben, en hoe zorg je dat deze peuterpubers überhaupt naar je luisteren als je lief vraagt of hij ook mee gaat op de fiets? En HET dilemma voor alle leeftijden: waar laat je die paar kleine boodschapjes die je gehoopt had dan mee te kunnen nemen... Plus dat die super handige beugels waardoor je de buggy mee kan nemen op de fiets dus niet geschikt is voor een fijne tweelingwagen! 

De laatste tijd was ik al vaker aan het kijken voor een fijne bakfiets, maar ik was bang dat ik met mijn astma niet ver zou komen. Ik ben bang dat het toch heel zwaar fietst, en de elektrische versie past gewoon simpelweg niet in mijn portemmonnee! 

Dan krijg je mail: schrijf je nu in om de elektrische bakfiets de Babboe Curve te testen! Inschrijven kan geen kwaad... Winnen doe ik toch niet! Dan ineens afgelopen vrijdag: gefeliciteerd! U zit in de voorselectie! Ik heb de vlag nog net niet uitgehangen! Zo blij! Ik weet dat ik niet de enige ben aangezien er al meer blogs voorbij kwamen, maar ik heb hoop... Nog een paar nachtjes en dan zullen we het weten! 

Ik wil de andere mama's ook heel veel succes wensen, en vooral ook heel veel plezier met het dagdromen hoe je er uit zal zien op die geweldige fiets want ik kan al dagen aan niks anders meer denken!

9 jaar geleden

Ja zo ontzettend leuk! Alleen de voorpret is al leuk om nog maar te zwijgen over hoe ik uit mijn dak ga als ik daadwerkelijk de fiets zou mogen krijgen! Ik gun het iedereen hoor, ik lees genoeg verhalen van anderen waarvan ik denk: jij kan het veel harder gebruiken... Maar toch zegt er een stemmetje in mij: iedereen verdient er 1, ook jij! Dus hopelijk gauw het verlossende mailtje, dat zal me weer wat nagels schelen... hihi!

9 jaar geleden

Hier ook duim keihard. Werd hyper tennis de mail kreeg. Nu erg spannend dat wachten! Succes voor alle mama's die er ook in zitten

9 jaar geleden

Beste Mamaplaats, Ook in zit in de voorselectie. Toen ik mijn mailtje kreeg afgelopen vrijdag, had ik helemaal de kriebels in mijn buik. Ik zou hem ook graag willen testen. Dit omdat ik zelf geen rijbewijs heb en toch altijd veel moeite heb om mijn kinderen te vervoeren. Dit zou voor mij de ideale manier zijn om met mijn kinderen op pad te gaan, Ik wens dan ook alle mama's die in de voorselectie zitten veel succes :) Gr, Sabine