Snap
  • Mama
  • Babyspullen

Ook geselecteerd voor de Babboe Bakfiets

Geselecteerd voor de Babboe Bakfiets, ik ben helemaal in extase, ik wacht rustig af....

Ook ik ben door voor de Babboe bakfiets, helemaal kriebels in mijn buik. Ook mijn zoon en met kleine meid in mijn buik vindt dit fantastisch. Ze gaat er helemaal op en neer van.

Ik kreeg vrijdag ook een mailtje met gefeliciteerd je bent door en je zit in de voorselectie. Wauw dacht ik, ik zei nog tegen mijn man straks kan ik zelf overal naar toe eindelijk een fiets waar ik mijn kinderen en huisdier (een mini pincher) makkelijk in kan vervoeren. Nu is het altijd een heel gedoe als ik ergens heen moet aangezien ik geen rijbewijs heb en deze doordat ik geen diepte zie niet kan halen. Dus ik wacht met spanning af of ik de Babboe Bakfiets mag testen en heerlijk op de fiets naar het strand kan gaan.

Ik wens alle Babboe geselecteerde veel succes de komende uren/dagen.

Gr. Anea