Snap
  • Mama
  • familie
  • voorstellen
  • Momlife

Onze eerste blog!

Hi allemaal,

Daar is hij dan mijn allereerste blog voor mamaplaats. Wat leuk dat je de tijd neemt mijn blog te lezen!! In mijn eerste blog stel ik mijzelf graag even voor aan jullie.

Ik ben Nathalie, 26 jaar. Werk in de visagie en ben gespecialiseerd in het waxen van wenkbrauwen. Van mijn passie mijn werk gemaakt! Al als klein meisje kon je mij vinden in de make-up la van mijn moeder. En nu heb ik zelf een dochter die er met mijn lipsticks vandoor gaat haha.

Ik woon samen met mijn lieve vriend Melvin en onze dochters Kenza (3 jaar) en Noé Rose (7 maanden).

Ik ontmoete Melvin 5,5 jaar geleden op een huisfeestje en was opslag verliefd op deze knuffelbeer. Hij woonde in Zaandam en ik in Barneveld. Noway dat hij ging verhuizen naar het kippendorp en ik was ook wel toe aan een andere woonomgeving. Dus pakte ik mijn koffers en trok ik na 6 maanden in bij hem.

Na anderhalf jaar raakte ik zwanger van Kenza. Wat een zegen op onze liefde! Een kleine pretletter werdt geboren. Ondertussen is deze pretletter alweer 3 jaar. Kenza is een echte gangmaker en altijd wel in voor een feestje. Een heerlijk eigen persoontje met een lief en zorgzaam karakter. Ohh en ze kletst de oren van je kop af (van wie ze dat dan heeft haha). Laatst was ze in de supermarkt met mijn moeder en toen liep ze naar een onbekende toe om te zeggen “wat heb je een mooie jas aan”. Ze probeert iedereen altijd complimentjes te geven op haar manier. “Ohh mama wat zit je haar mooi”.. En dan kom je net je bed uit rollen.

En sinds half januari is ze ook nog eens grote zus geworden van Noé. Haar kleine zusje die onbekende of haar vriendinnen vooral niet mogen aaien. Want het is HAAR zusje. Ze moest in het begin heel erg wennen aan het feit dat de aandacht nu verdeeld moet worden. Maar ondertussen kan ze niet meer zonder HAAAR zusje.

Noé is al vanaf dag 1 een totaal ander kindje als Kenza. Een lief, rustig en tevreden meisje die alles lekker tranquilo doet. Ze kan uren zich vermaken door te kijken wat haar grote zus allemaal uitvreet. Noé geeft alleen een kick als ze wilt eten en dat wil ze dan ook meteen. Een echte knuffelkont net als haar papa.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn eerste blog te lezen! Komende tijd wil ik blogs gaan schrijven over van alles wat het moederschap met zich meebrengt en misschien wat leuke make-up tips voor mama’s! Mochten jullie dingen willen weten laat vooral weten in een reactie.

Tot snel! X

4 jaar geleden

He leuke lieve Buuf!! Je schrijft leuk.. Ik ga je verhalen volgen en geef die tips.. N U (pleaseeee ?)

4 jaar geleden

Lief! Dankjewel!!!

4 jaar geleden

Dankjewel voor de tip! En zeker geen 1 gezin is perfect en ook niet dat van ons. Komende blogs zal ik ook wel wat dieper op onderwerpen ingaan. Dit was onze voorstel ronde.

4 jaar geleden

Ben benieuwd . Tip ! Mag ook wat drama in zitten...niet elke gezin is perfect