Snap
  • Mama
  • opgroeien
  • Omdenken
  • Positiviteit
  • Coronatijd
  • ONVERGETELIJK

ONVERGETELIJKE TIJD - coronatijd in de geschiedenisboeken

HOE WIL JIJ DAT JOUW KINDEREN HIEROP TERUGKIJKEN

ONVERGETELIJKE TIJD - Deze coronatijd en de periode van thuisonderwijs is sowieso al onvergetelijk en onderdeel van onze geschiedenisboeken. Maar hoe wil jij dat jouw kinderen hierop terugkijken? Het antwoord op deze vraag zal per persoon en per visie verschillen.

Misschien wil je gewoon dat het allemaal zo normaal mogelijk doordraait omdat dit de meeste rust geeft aan jouw gezin. De veranderende omstandigheden door de coronamaatregelen zijn misschien al heftig genoeg voor jouw kinderen en gezin. Rust en regelmaat zijn dan het beste en meest onvergetelijke wat jij jouw kind mee kunt geven.

Als professionele zorgverlener staat deze periode in jouw gezin misschien in het teken van klaarstaan voor je naasten, de extra mijl lopen en een bijdrage leveren aan goede zorg in Nederland. Jij bent de held! En jouw partner en kinderen maken het mede mogelijk dat Nederland corona onder controle krijgt. Dat is onvergetelijk!

Misschien ben jij de moeder die deze periode omarmt als kostbare en intieme periode waarin ze meer tijd met haar kinderen door kan brengen. Je verzint nieuwe activiteiten, gezinsbijeenkomsten en 1-op-1-tradities met je kinderen die ze nooit meer zullen vergeten.

Wie je ook bent en in welke situatie je ook zit...maak het onvergetelijk!

Draai deze negatieve situatie om naar iets positiefs onvergetelijks.