Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Ontploft in mijn handen

Thuis gekomen pakte ik het gratis kinderservice uit mijn tas en wat toen gebeurd...

Bij de kruidvat krijg je bij een bekend luiermerk een heel leuk kopje met een ontbijtbordje. De vrouw voor mij wilde hem niet dus vroeg de cassaire of ik hem wilde. "Tuurijk wil ik dat wel. Heel erg leuk!" Dus werd het aan mijn zoontje gegeven. Een leuk ontbijtbordje met het woord piloot erop en een leuk bekertje. Gemaakt van dat plastic wat je gewoon vijfduizend keer op de grond kan gooien. Gaat toch nooit kapot.

Thuis aangekomen wilde ik hem opruimen en trok de verpakking open. De plastic verpakking stond wel wat strak en ik kreeg hem moeilijk open. En toen....

Ik hoorde een korte knal en keek naar mijn handen die begonnen te bloeden. En daarna zag ik het bordje. Een groot deel van het bordje lag in duizend stukjes op de grond. Oké, het waren er geen duizend maar wel veel! En mijn handen zaten vol met kleine sneetjes. Van die gemene papercut sneetjes,

Handen gewassen en alles van het bordje bij elkaar geraapt. Foto gemaakt en kruidvat gebeld. Dit hadden ze nog nooit meegemaakt. Ik kon gelijk een nieuwe krijgen. Ze zouden het voor mij achter leggen. Heel lief. Ook heb ik pampers gelijk gemaild. Daar heb ik nog geen reactie van gekregen. Ik ben benieuwd wat zij gaan zeggen.

Maar nu de grote vraag... hoe kan het dat het in mijn handen uit elkaar spatte? Wat was er gebeurd als ik hem op ooghoogte had opengemaakt? Ik ben benieuwd wat pampers zegt. Ik hou jullie op de hoogte!

Hebben jullie dit wel eens meegemaakt met een kinderproduct?

8 jaar geleden

Bizar zeg, kun je pampers op fb beoordelen? ik heb een keer een bedrijf een slechte beoordeling gegeven omdat er iets niet klopte en ze niet via de mail reageerde, toen werd er wel gereageerd. Ik jouw situatie zou ik de slechtste beoordeling fgeven met de reden erbij of het misschien gewoon op de fb site open en bloot zetten. Eens zien hoe vlot ze dan reageren.

8 jaar geleden

Pampers reageert niet. Niet via Facebook, noet via de mail... Ik ben erg benieuwd waarom ze niet reageren

8 jaar geleden

Nee nog niet. Ik ben zo benieuwd wat ze gaan zeggen.

8 jaar geleden

Hij mag alleen nog maar uit het bordje eten als ik erbij ben. Heel gevaarlijk.