Snap
  • Mama
  • #miskraam
  • gezinvan4
  • 1eblog

Ons gezinnetje even voorstellen

De titel van deze blog verklapt het eigenlijk al.. Ik ben nieuw hier op Mamaplaats en wil me daarom graag aan jullie voorstellen.

Ik ben Kimberly, geboren in 1994 en daarmee 27 jaar oud. En alweer 8 jaar samen met de liefde van mijn leven en die liefste papa Ton van onze 2 mannen. 

Onze oudste zoon Bram is geboren op 10 augustus 2018 na een best wel heftige zwangerschap waar ik later in een andere blog meer over zal vertellen. Hij is inmiddels 3 jaar en zit echt in de “peuter” pubertijd, hij is echt de grenzen aan het opzoeken maar ook ontzettend lief voor zijn kleine broertje Duuk.

Eind 2019 hebben we besloten om voor een 2e kindje te gaan, dit wou echter niet lukken omdat ik endometriose heb waaraan ik in augustus 2019 aan geopereerd ben, later bleek dat ik niet elke maand een eisprong heb dus werden we doorgestuurd naar de fertiliteitskliniek, na een aantal onderzoeken is besloten om de eisprong elke maand te gaan opwekken doormiddel van clomid, echter reageerde ik hier zo heftig op dat ik mocht overstappen op letrozol.Dit werkte goed en na 2 maand letrozol te hebben gebruikt was ik zwanger, helaas is dit op 24 september 2020 een vroege miskraam geworden, en hebben we besloten om het nog 1 keer te proberen en daarna een pauze in te lassen. 

Helaas is het een maand later ook niet gelukt dus besloten om gelijk de pauze te gaan inlassen.

Op 8 januari 2021 heb ik een eenzijdig ongeluk gehad waarbij ik met 80 km per uur van een taluut ben afgereden en tegen een bom tot stilstand ben gekomen. 4 dagen na het ongeluk voelde ik me anders dan normaal en was mijn  menstruatie nog steeds niet gekomen dat ik besloot om een zwangerschapstest te doen. En wat bleek ik was zwanger (dit is tijdens het bloedonderzoek van 8 januari niet naar voren gekomen) we konden het nauwelijks bevatten dat het toch op de natuurlijke manier is gelukt. Na de 1e echo (met 7 weken al) zagen we een mooi kloppend hartje, 5 weken daarna hadden we de termijnecho en kregen we te horen dat de uitgerekende datum op 24 september 2021 zou zijn, dus meteen al een dubbel gevoel. 

Ook was deze zwangerschap heftig,, eigenlijk nog heftiger dan met Bram.

Uiteindelijk zijn wij op 07 september 2021 de trotse ouders en grote broer geworden van Duuk. (Ik zal in een volgende blog meer over vertellen).

Inmiddels is ons gezin compleet en hebben wij eind deze maand een gesprek met de gynaecoloog om te kijken hoe nu verder aangezien ik ook niet tegen hormonen kan.

Net zoals ik het leuk vind om ervaringen van anderen te lezen, vind ik het ook heerlijk om mijn ervaringen op papier te zetten en deze op die manier ook weer met anderen te delen. Dit is dan ook de reden dat ik heb besloten om hier blogs te gaan schrijven.

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Kimberlytk05?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.