Snap
  • Mama
  • #voorstelronde

Ons 4 tal

Nu ik mezelf in het kort heb voorgesteld is het misschien ook wel leuk om te lezen wie onze kinderen zijn. Zoals je leest hebben we 4 kinderen mogen krijgen.

D, meisje, geboren november 2013

G, jongen, geboren maart 2015

F, jongen, geboren juli 2016

P, jongen, geboren juni 2018.

D is geboren in november 2013. Een korte bevallig. Deze komt later aan bod. Ze is een bijdehandje. Ze zat van januari tot juli 2018 in de instroomgroep. Vanuit de instroomgroep stroomde ze door naar groep 2. Ze is klein en fijn waardoor ze opvalt in haar klas gezien haar formaat. Verder doet ze niets onder voor haar klasgenoten. Het is een tuttebel eerste klas. Nagellakje, jurkje, lang haar (o wee als ik het over de kapper heb), sandaaltjes, echt een madam. 

G is geboren in maart 2015. Voor hem heb ik het hardst moeten werken met de bevalling. Alsnog een korte bevallig. Hierover later meer. Gerard zit momenteel in de instroomgroep, volgend schooljaar naar de echte groep 1. Een pittig kereltje met een zeer sterke eigen wil. Wat hij wil doet hij. Zo rolde hij met 3 maanden alle kanten op, kroop hij met 8 maanden de trap op, liep met 11 maanden en met 14 maanden stond hij bovenin de schutting. Praten deed hij zoals een volwassene met 1,5 jaar. Pure wilskracht.

F, geboren in juli 2016. Degene die hier het meest haast had om geboren te worden. Een stortbevalling. Hierover later meer. F is bijna 3 jaar, doet alles op zn eigen tempo. Lopen, ach met 16 maanden is dat vroeg genoeg. Praten? Wat is dat, iedereen begrijpt me. Hij speelt het liefst buiten, loopt graag weg en is dolblij als D en G thuis zijn van school. Dan is het pas echt leuk. F is een vrolijk, guitig ogend ventje die iedereen om z'n vingers wikkelt. 

P, geboren in juni 2018. Bijna een jaar. Ook een stortbevalling maar met minder stress dan bij F. Hierover later meer. Een gezelligheids genieter. Een makkelijk ventje. Doet alles gemiddeld. Weet je hoe fijn een gemiddeld ventje. Eerst 2 'snelle' dan een 'slome' en nu een gemiddelde. 

Dit zijn onze kinderen. Almetal doordat ze alle 4 klein zijn enorm druk maar zo gezellig en zo fijn om ze echt met elkaar op te zien groeien. Hét grote voordeel van kinderen zo kort op elkaar. Elk kind is hier supergewenst maar niet gepland. Het kwam zoals het kwam en het was goed zo. Naast dit 4-tal werkt mijn man fulltime en ikzelf 20 uur in de week. Hoe we dat doen lees je later. 

Tot snel! Liefs mama Geveer