Snap
  • Mama
  • Relatie

onredelijkheid of onwetendheid?

is het nu onredelijkheid of onwetendheid?veel mannen zijn onvoorspelbaar en wispelturig.

mijn partner gaat wel eens naar de sauna.de ene keer is het voor de ontspanning,de andere keer zegt hij voor de menukaarten bekijken(blote vrouwen).kijken,kijken,niet aan komen noemt hij dat.thuis komen eten.ja.lekker denk ik dan.opgeilen aan (een ander)zijn vriendin en thuis "afmaken".

ik ben 1 keer mee geweest.zijn speeltje stond in het zwembad paraat.de andere keer loopt hij naar een bubbelbad met,uiteraard,alleen maar dames en poseert uitgebreid zodat het allemaal goed bekeken is en gaat dan heel langzaam het bad in.

dit was ook gelijk de laatste keer dat ik er interesse in had,voelde me zo vernederd.nu al een paar dgn vreselijke bonje hierover.hij noemt me nu een jaloers kutkreng(dat heeft zelfs mijn naarste ex nog nooit gezegd!).vind dit zo beneden peil!

enigste wat hij er op zegt is dat het mijn schuld is.ik blaas de dingen op.heb het toch zelf mee gemaakt,en hij verteld toch zelf over de "menukaarten"?

heeft hij eindelijk zijn zin,dat hij naar jaren een kind heeft samen met mij,en dan dit.

wat moet ik hier nu mee?is het onredelijkheid of onwetendheid?

iemand meer ervaring met sauna's/mannen.op welke dag merk je wanneer er de meeste mannen zijn en s'ochtends,s'middags of s'avonds?

8 jaar geleden

Ik snap heel goed dat het heel vernederend voor je voelt, Maar ik zelf zou dat gevoel helemaal niet hebben. Maar dat ligt denk ik meer aan de soort relatie die ik heb ;)

8 jaar geleden

Hallo, Dit is echt vernederend, probeer eens aan je man uit te leggen, of te vragen wat hij zou doen, als jij dat gedrag zou vertonen in het openbaar. Mannen zijn soms kinderen, maar sommigen zijn echt egocentrisch. Dat wordt erger als ze veertig zijn, en dan denken dat het leven voorbij gaat zonder dat ze echt geleefd hebben. Vraag hem eens wat hij wil bereiken, en dat als hij zo door gaat je liever niet meegaat of apart. Voor de rust. Misschien denkt hij stiekum dat hij door zich te vertonen aan anderen je jalours zou worden en harder of meer sex wilt met hem daardoor. Is goed om eens rustig stil te staan en je man bij de oren te pakken en hem gewoon rustig te vragen, wat voor de duivel hij wil bereiken met dit gedrag. En dat hij dat uitlegt zonder te schreeuwen of zonder alleen naar zichzelf te kijken. Je kunt het eventueel opnemen met je mobiele telefoon en het hem laten zien. Zo van. Kijk eens wat ik vond op internet. Wil je dat ik dit plaats?? Laat hem voelen, wat hij jou laat voelen, en als jullie samen kinderen hebben, zeg hem dan dat dit geen goed voorbeeld is voor de kids. Is een vreemd idee van haantjes gedrag, zo van spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is het mooiste in het land. Sterkte, laat je niet gek maken. Groetjes, Elisabeth.

8 jaar geleden

Naar de sauna gaan voor de ontspanning, dat snap ik nog wel. Maar gaat hij soms ook écht alleen maar om vrouwen te koekeloeren???? Bah! Ik ga graag naar de sauna, maar deze wetenschap, dat er mannen zijn die echt alleen daarvoor gaan, maakt me huiverig! En naar jou toe is het inderdaad helemaal respectloos. Overigens wel goed dat hij er zo open in is naar jou toe.... Dat dan weer wel.

8 jaar geleden

Ik zou me niet zo laten behandelen no way dat mijn vent zoiets bij me flikt kom nou zeg. Hij zegt het dus het is acceptabel daar mee? Hoe komt hij daar bij. No way.